Городоцька міська територіальна громада

Хмельницька область, Хмельницький район

Конструктивна зустріч з аграріями

Дата: 08.02.2019 15:23
Кількість переглядів: 1161

Сьогодні в приміщенні бібліотеки відбулась робоча зустріч міського голови Василя Підлісного з керівниками сільськогосподарських підприємств, які працюють на території Городоцької об’єднаної територіальної громади. Зустріч відбулась за участю голови Городоцької районної державної адміністрації Олени Матвєйцевої.

Голова районної  державної адміністрації Олена Матвєйцева ознайомила присутніх з планом розвитку Городоцького району на 2019 рік, про можливі перспективи та про проекти, які знаходяться в стані реалізації.

 Міський голова привітав усіх присутніх та подякував за співпрацю в минулому році, адже підтримка з боку сільськогосподарських підприємств є важливою для населення. За рахунок соціальних угод, які укладаються з агроформуваннями, було виконано багато соціальних робіт. Зокрема, проведено грейдерування, прочистка доріг, були придбані будматеріали для закінчення будівництва каплички в с. Скіпче,  проведені ремонтні роботи в приміщенні бібліотеки, забезпечено ремонт мережі опалення в Городоцькій початковій школі та багато іншого.

Приємно відмітити, що майже в кожному старостинському окрузі сільськогосподарськими підприємствами була надана посильна допомога як для окремих жителів так і для громади в цілому.

Крім цього, в ході зустрічі обговорювалися питання про співпрацю сільськогосподарських підприємств з Городоцькою об’єднаною територіальною громадою у 2019 році, про вирішення проблемних питань життєдіяльності сільських населених пунктів та про аналіз виконання угод про соціальне партнерство по старостинських округах за 2018 рік.

Особливу увагу було зосереджено на питанні ремонту доріг між населеними пунктами громади.

Підсумовуючи зустріч, міський голова Василь Підлісний ще раз подякував аграріям за проведену роботу та покладається на плідну співпрацю в майбутньому.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь