Городоцька міська територіальна громада

Хмельницька область, Хмельницький район

День піци у Центрі

Дата: 12.02.2019 15:54
Кількість переглядів: 630

 

     У Городоцькому  районному центрі комплексної реабілітації для осіб з інвалідністю проведено інтегрований захід «День піци»,присвячений Міжнародному дню піци,який відзначався 09 лютого 2019 року. З самого ранку молоді особи з інвалідністю під керівництвом фахівця із соціальної роботи О. Басістої у кабінеті «Набуття навичок приготування їжі» замісили тісто. Поки тісто підходило,усі дружно готували начинку до піци: нарізали ковбасу,цибулю,шампіньйони,крабові палочки тощо. Коли тісто виросло,вихованці розкачали його і поетапно наповнювали інгредієнтами. Спекли дві різні великі піци, духмяний запах яких відчувався у всьому Центрі. 

     Далі захід продовжився у актовій залі, де усі присутні почули цікаву розповідь про походження піци,її види,етапи приготування. Діти дізналися про те,що піца буває не тільки круглою,а й у вигляді ріжка і не тільки овочева й мясна, але і солодка-фруктова.

     Про те, що слово піца використовується і у швейній справі, як техніка шиття, розповіла дітям майстер виробничого навчання Т.Здоровик.  Після цікавої розповіді  майстер провела майстер-клас із пошиття наволочки на подушечку в техніці піца. Назва техніки печворку піца пояснюється тим,що абсолютно різні клаптики (як різні продукти) при термічній обробці стають цілісним виробом (стравою).

     Дуже смачним було завершення заходу,коли до зали внесли дві великі піци,які приготували вихованці групи трудової адаптації. Усі присутні із задоволенням посмакували піцою.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь