Городоцька міська територіальна громада

Хмельницька область, Хмельницький район

Відбулось засідання виконавчого комітету

Дата: 13.02.2019 14:59
Кількість переглядів: 983

     Сьогодні в приміщенні міської ради відбулось чергове засідання виконавчого комітету Городоцької міської ради під головуванням секретаря міської ради Олени Гріх.

      Члени виконавчого комітету заслухали та обговорили 19 питань порядку денного, що стосувалися  різних сфер життєдіяльності як громади, так і окремих її жителів.

     На початку засідання було розглянуто ряд важливих питань про внесення змін до окремих рішень виконавчого комітету міської ради, про затвердження конкурсної документації по проведенню конкурсу з призначення управителя багатоквартирних будинків у м.Городок, про клопотання до Городоцької районної державної адміністрації щодо присвоєння Федораш Світлані Миколаївні почесного звання «Мати-героїня», ряд важливих земельних питань та про надання довідок фізичним особам.

     Виконавчим комітетом міської ради надано дозвіл на затвердження Порядку розміщення інформаційних наметів та визначення місць для їх розміщення на території Городоцької міської об’єднаної територіальної громади, надано також дозвіл на здійснення виїзної торгівлі та інші.

     Під час засідання директор ТОВ «Оболонь ОІЛ»  Констянтин Малецький проінформував членів виконавчого комітету щодо діяльності його підприємства на території Городоцької ОТГ, а також запевнив, що найближчим часом  ним будуть проведені відповідні заходи щодо забезпечення благоустрою території підприємства.

     Перед присутніми виступив заступник військового комісара Городоцького районного військового комісаріату Олександр Мазніцький, який роз’яснив  основні проблемні питання щодо ведення військового обліку призовників і військовозобов’язаних.

     З усіх питань порядку денного прийнято відповідні рішення.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без описуФото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь