Городоцька міська територіальна громада

Хмельницька область, Хмельницький район

Чергова 15 сесія міської ради

Дата: 18.02.2019 17:19
Кількість переглядів: 1079

   Сьогодні під головуванням міського голови Василя Підлісного та за участю голови Городоцької РДА Олени Матвєйцевої відбулась 15 чергова сесія міської ради VII скликання, під час якої депутати розглянули понад 65 питань.

       Одними із перших рішень, які були прийняті на сесії це - про початок  повноважень депутата Городоцької міської ради сьомого скликання Ігоря Врони та про призначення нового заступника міського голови з питань діяльності  виконавчих органів ради Романа Конюшка.

     На 15 черговій сесії депутати міської ради розглянули низку питань.

     Зокрема, про розгляд звернень громадян щодо надання матеріальної допомоги, про затвердження видів безоплатних суспільно - корисних робіт для засуджених  та  адмінправопорушників і переліку об’єктів для відбування громадських робіт на 2019 рік.

     Крім цього, затверджено ряд програм:  Цільову  Програму захисту населення і територій від надзвичайних ситуацій техногенного та природного характеру у Городоцькій об’єднаній територіальній громаді на 2019-2021 роки, Комплексну програму мобілізації зусиль Городоцької міської ради, її виконавчих органів  і  управління Державної міграційної служби України в  Хмельницькій  області  по забезпеченню реалізації державної міграційної політики на  2019 – 2023  роки,  Програму підтримки Городоцького районного телерадіопресцентру на 2019 рік.   Внесено зміни в додаток № 2.1. до рішення № 4 від 23 травня 2018 року «Про встановлення місцевих  податків та зборів на 2019 рік».

    Депутати затвердили перелік об’єктів комунальної власності територіальної громади Городоцької міської ради, що підлягають приватизації у 2019-2020 роках та Положення про діяльність аукціонної комісії для продажу об’єктів малої приватизації.

    Погоджено надання  дозволу на  приватизацію житлового фонду, надання дозволу на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок громадянам із земель житлової та громадської забудови для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд, гаражів у приватну власність, надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних  ділянок.

     На сесії підтримали ряд питань про надання дозволів на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок в порядку зміни цільового призначення із  земель запасу в землі сільськогосподарського призначення для ведення особистого селянського господарства на території Городоцької міської ради за межами населених пунктів тощо.

   Декілька проектів рішень не отримали достатньої підтримки депутатського корпусу.

   В роботі сесії взяли участь активісти міста з приводу звернення до Верховної Ради України щодо необхідності прийняття законопроектів №9518 та № 9519 про 10% розмитнення автомобілів.

       З ухваленими під час сесії рішеннями, результатами голосування та ефективністю роботи депутатського корпусу можна ознайомитися на офіційному сайті Городоцької міської ради.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь