Городоцька міська територіальна громада

Хмельницька область, Хмельницький район

Проведено атестацію фахівців Городоцького районного територіального центру соціального обслуговування

Дата: 27.02.2019 17:03
Кількість переглядів: 1764

 

     26-27 лютого 2019 року у Городоцькому районному територіальному центрі соціального обслуговування (надання соціальних послуг) проведено чергову атестацію 11 фахівців Центру. Атестація проводилася відповідно до Закону України «Про професійний розвиток працівників» №4312-VI від 12.01.2012р. та  Порядку атестації соціальних працівників, інших фахівців, що надають соціальні та реабілітаційні послуги, затвердженого відповідним наказом Міністерства соціальної політики України №612 від 01.10.2012 року.

     Зазначений захід організовано з метою підвищення рівня професійної діяльності соціальних працівників шляхом оцінки результатів їх роботи, ділових і професійних якостей, виявлених працівниками при виконанні їх службових обов’язків та виконання функціональних обов’язків, визначених професійно-кваліфікаційними характеристиками посад і відображених у посадових інструкціях.

     Для проведення атестації була створена атестаційна комісія у складі 5 осіб під головуванням заступника директора Центру Надії Кисловської. На засідання комісії були також запрошені  директор  територіального центру  Надія Шевченко, керуюча справами (секретар) виконавчого комітету міської ради Ольга Бистрицька,  завідувачі відділень денного перебування та соціальної допомоги  вдома, головний бухгалтер територіального центру.

     Під час засідання було заслухано характеристики та звіти роботи кожного фахівця , працівники відповіли на запитання, що безпосередньо стосувалися їх професійної діяльності.

     За результатами проведеної атестації усі фахівці, що брали у ній участь, підтвердили свій кваліфікаційний рівень та відповідність займаній посаді.

 

 

 

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь