Городоцька міська територіальна громада

Хмельницька область, Хмельницький район

До уваги жителів м. Городок!

Дата: 13.03.2019 11:33
Кількість переглядів: 725

 Виконавчий комітет Городоцької міської ради доводить до відома громадян, керівників установ, підприємств та організацій, фізичних осіб підприємців, які знаходяться на території м. Городок, що на сьогоднішній день проектна документація щодо зміни меж населеного пункту проходить порядок затвердження. 

Повідомляємо про те, що у 2018 році у засобах масової інформації було розміщено звернення до вас з проханням звільнення незаконно зайнятих земельних ділянок, які використовуються без правовстановлюючих документів на території Городоцької міської ради до 01.01.2019р.

Враховуючи вище викладене, повторно звертаємось до землекористувачів, які використовують земельні ділянки без правовстановлюючих документів, не захоплювати та звільнити земельні ділянки в районі колишнього комбікормового заводу, по вул. Ватутіна (навпроти кладовища) та на іншій території Городоцької міської ради до 25.03.2019р.

Також, відповідно до правил благоустрою території м. Городка, звертаємось до землевласників, землекористувачів та орендарів  земельних ділянок з проханням постійно утримувати в належному санітарному стані прилеглу до власних земельних ділянок, а також прилеглу територію до підприємств, установ, організацій, об’єктів торгівлі (тротуар, узбіччя, вулиці, тощо).

Згідно ст. 211 Земельного кодексу України за порушення земельного законодавства, зокрема, не виконання вимог щодо порядку використання земель за цільовим призначенням, фізичні і юридичні особи несуть цивільну, адміністративну або кримінальну відповідальність відповідно до чинного законодавства.

У разі виявлення таких порушень, Городоцькою міською радою вживатимуться заходи щодо притягнення порушників до відповідальності.

 

 

Виконавчий комітет

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь