Городоцька міська територіальна громада

Хмельницька область, Хмельницький район

Звіт міського голови в старостинських округах

Дата: 13.03.2019 19:03
Кількість переглядів: 888

          Сьогодні, продовжуючи звітувати перед громадою,  міський голова відвідав ще 3 старостинські округи: Великокарабчіївський, Скіпченський та Чорниводський. Василь Підлісний ознайомив жителів про проведену роботу в Городоцькій громаді за 2018 рік, розповів про сильні та слабкі сторони, про можливості та про перспективний план розвитку громади на майбутнє.

     Особливу увагу було звернуто на переваги впровадження децентралізації в Україні, завдяки якій проводяться нові реформи, які позитивно впливають на рівень життя населення.

   На зустрічі були присутні депутати міської ради, небайдужі жителі сіл, які зацікавлені в розвитку своїх населених пунктів та в розбудові рідного краю.

    В  кожному старостинському окрузі були певні проблемні питання.

     У Великокарабчіївському - це виділення земельних ділянок для ведення особистого селянського господарства, вирубка пошкоджених шкідником дерев на сільському кладовищі, забезпечення питною водою населення, розчистка центральних вулиць,  узаконення земельних ділянок для ведення городництва , обмеження проїзду великовантажних машин центральними вулицями села.  Депутат міської ради Олександр Кушнір ознайомив своїх виборців  з окремими питаннями медичної реформи .

      У с. Скіпче  обговорювали питання співпраці  з інвесторами, які працюють на території сіл. Сільчан цікавили також питання узаконення  земельних ділянок для ведення  городництва та пасовищ.

    В Чорниводському окрузі обговорювали  питання щодо відновлення роботи ЗДО «Веселка» в с.Мудриголови, діяльність якого була призупинена за приписом пожежної служби, про відновлення діяльності  фельдшерських пунктів у селах Мудриголови та Папірня, виділення земельних ділянок для ведення особистого селянського господарства  та облаштування спортивного майданчика .

        Усі питання були взяті під особистий контроль міського голови.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь