Городоцька міська територіальна громада

Хмельницька область, Хмельницький район

СУПЕР ЧИТАЧ ГОРОДОЧЧИНИ – 2019 ОБРАНИЙ!!!

Дата: 29.03.2019 13:59
Кількість переглядів: 725

             У ІІ-му етапі Всеукраїнського конкурсу дитячого читання "Книгоманія - 2019" взяло участь 15 дітей з бібліотек Городоччини. Підтримати їх прийшли друзі, батьки, вчителі, бібліотекарі. Учасники конкурсу є постійними читачами, мають сталі інтереси та беруть активну участь в житті бібліотек. Конкурсанти виявили неабияку фантазію та творчі здібності.
           Компетентне журі у складі Грицьової Л.Л. - методиста відділу освіти, Олійникової С . О. директора краєзнавчого музею, Кириченко Є. Б. – бібліотекаря відділу обслуговування Городоцької Центральної бібліотеки , Паркіної В. В . – бібліотекаря Городоцької бібліотеки для дітей, Бублясь Р. І. –ТВО директора Городоцької ЦБ оцінили виступи дітей та вибрати кращих з кращих було не легко. Активними були всі учасники, а найкращими з них - Стець Ангеліна, Городоцький ліцей №1, Моргуліна Маріна, с.Грицьків (Великолевадська сільська бібліотека), Пилявський Любомир с. Чорниводи, Жищинська Олександра, с. Лісоводи, Загребельна Каріна с. Кремінна, Маланюк Вероніка , бібліотека для дітей.

         Переможцем, який продовжить боротьбу у ІІІ-м, обласному етапі Конкурсу, що проходитиме у місті Хмельницькому, звання «Супер читач Городоччини – 2019» виборола Каріна Слободян, читачка Жищинецької сільської бібліотеки .
       Концертну програму для конкурсантів подарував зразковий ансамбль « Росинка» Будинку дитячої творчості під керівництвом Мисик Тетяни Дмитрівни. Завітала на захід Яна Котлінська, учениця ліцею №2 , переможець змагань «Найкращий читач -2017». Яна поділилась своїми враженнями про участь у Конкурсі, зокрема , у обласному ІІІ етапі Конкурсу , розповіла про своє захоплення книгами, любов до поезії та співу.
Всі учасники ІІ етапу Конкурсу отримали Сертифікати «Супер Читач – 2019» , призи та посмакували смаколиками.
         Спілкуючись з дітьми, ми вкотре впевнились, що книга і читання не втратили своїх позицій. Життя у бібліотеках вирує, як і раніше, навколо книги та читання і книга відіграє важливу роль в житті дитини.
Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь