Городоцька міська територіальна громада

Хмельницька область, Хмельницький район

Перелік робіт, проведених працівниками КП «Городоккомунсервіс» за період з 25.03 по 29.03.2019 року

Дата: 29.03.2019 15:53
Кількість переглядів: 631

Працівниками дільниці з водопостачання та водовідведення проведено ряд ремонтних робіт в населених пунктах громади. В с.Чорниводи та в с.Купин відремонтовано водонапірні башти, в с.Великий Карабчіїв замінено напірну колону та насосний агрегат на артезіанській свердловині. 

В місті Городок ліквідовано прорив водопровідної мережі по вул.Коцюбинського, відновлено роботу артезіанської свердловини по вул.Тельмана, що забезпечує централізованим  водопостачання мікрорайон «Дальня Мархлівка», ліквідовано каналізаційні  затори по вул.Миру та  вул.Чкалова. Триває заміна аварійної ділянки водопровідної мережі по вул.Некрасова.

Проведено ряд робіт з технічного обслуговування мереж вуличного освітлення. Замінено світильники по вул.Шкільна в с.Чорниводи, по вул.Соборна в  с.Підлісний Олексинець, в с.Остапківці, с.Калитинці, с.Великий Крабчіїв , с.Грицьків.

В Остапковецькому старостинському окрузі електриками підприємства відремонтовано мережу внутрішнього освітлення в сільському будинку культури. В с.Сирватинці відремонтовано мережу  у дитячому навчальному закладі. Також електриками підприємства виконано роботи по забезпеченню освітленням приміщень виборчих дільниць (підведено освітлення до кабін голосування).

Проведено ряд робіт з благоустрою в населених пунктах громади. Вивезено та розгорнуто щебінь по вул.Новодвірська, пров.Поповича, вул.Гайдара, вул.Пушкіна м.Городок. Прогрейдеровано дорогу в с.Матвійківці Новосвітського  старостинського округу. Розчищено кладовища  від чагарників в  с.Лісогірка,  с.Пільний Олексинець,с.Чорниводи, с.Кузьмин, с.Остапківці, с.Підлісний  Олексинець.

В  Чорниводському сільському будинку культури працівники з благоустрою провели поточний ремонт східців (площа 18м2). В Новосвітському старостинському окрузі працівники з благоустрою працювали над перекриттям даху у сільському будинку культури.

В усіх населених пунктах громади  продовжується впорядкування територій: прибирання сміття, обкошування сухостою, вирубка чагарників,  прибирання скверів, території узбіччя доріг, сільських кладовищ, несанкціонованих сміттєзвалищ.

Відділ містобудування, архітектури та житлово-комунального господарства

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь