Городоцька міська територіальна громада

Хмельницька область, Хмельницький район

Перелік робіт, проведених працівниками КП «Городоккомунсервіс» за період з 01.04 по 05.04.2019 року

Дата: 08.04.2019 13:48
Кількість переглядів: 686

Працівниками дільниці з водопостачання та водовідведення замінено  в м.Городок по вул.Некрасова 150 м аварійної ділянки водопровідної мережі. По вул.Шевченка неподалік магазину «Шкляр-маляр» ліквідовано прорив на центральному напірному каналізаційному колекторі. Ліквідовано прориви водопровідних мереж по вул.Пирогова, вул.Саксаганського та каналізаційний затор по вул.Заводська Площа в м.Городок.

Значний обсяг робіт працівниками дільниці з водопостачання та водовідведення проведено в сільських населених пунктах громади. В с.Великий Карабчіїв замінено напірну колону та насосне обладнання на артезіанській свердловині. В с.Велика Левада ліквідовано прорив водопровідної мережі та відремонтовано водонапірну башту. В Жищинецькому ліцеї  ліквідовано каналізаційний затор.

Електриками підприємства проведено технічне обслуговування мереж вуличного освітлення. В місті Городок встановлено опору по вул.Ткачука та замінено лампи вуличного освітлення по вул.І.Франка, вул.Призаводська, вул.Станційна, вул.Тельмана, вул.Волошина.

В Яромирському  старостинському окрузі електриками підприємства відновлено мережу вуличного освітлення, яку було пошкоджено внаслідок сильних поривів вітру. В сільських населених пунктах громади (c.Пільний Олексинець, с.Жищинці, с.Балакири,  с.Мудриголови) проведено роботи по усуненню  недоліків згідно припису РЕМ (в т.ч. знято  лічильники на технічну повірку).

Проведено ряд робіт з благоустрою в населених пунктах громади.

Працівниками комунального підприємства із залученням техніки облаштовано   переїзд через річку Сорока в с.Борщівка. Завдяки проведеній роботі  значно скоротився шлях сполучення між с.Радковиця та с.Борщівка.

В м.Городок прогрейдеровано дорогу по вул.Новодвірська, вул.Станційна, вул.Індустріальна. На вул.Новодвірську вивезено та розгорнуто щебінь.  Прочищено водовідвідний канал по вул.Ткачука. Триває ямковий ремонт по вул.Гончара.

Значний обсяг робіт проведено працівниками з благоустрою по впорядкуванню  населених пунктів громади: підрізку кущів та дерев, розчистку  чагарників, впорядкування кладовищ, прибирання придорожніх смуг.

Відділ містобудування, архітектури та житлово-комунального господарства

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь