Городоцька міська територіальна громада

Хмельницька область, Хмельницький район

Командно-штабні навчання з організації ліквідації наслідків надзвичайної ситуації

Дата: 10.04.2019 13:00
Кількість переглядів: 762

09 квітня 2019 в м. Городок відбулися командно-штабні навчання з організації ліквідації наслідків надзвичайної ситуації.

За легендою навчань 9 квітня 2019 року 08 год. 30 хв. Під час виконання ремонтних (зварювальних) робіт на ВНС1 системи централізованого водопостачання м. Городок стався вибух газового балона. Внаслідок чого виникла пожежа та руйнування частини будівлі. Виведено з ладу насосне обладнання. Внаслідок аварії загинуло два та тяжко травмовано 7 працівників ремонтної бригади КП «Городоккомунсервіс». Двоє постраждалих знаходяться під завалами плит перекриття. Необхідне залучення додаткових сил (тяжкої та вантажопідйомної техніки) для здійснення рятувальних робіт та робіт з ліквідації.

Завданням влади та екстрених служб було: забезпечити оперативну роботу спеціалізованих служб, єдиної державної системи цивільного захисту.
Завданням ДСНС було: направити підрозділи аварійно-рятувального загону для ліквідації наслідків аварії, забезпечити місце аварії необхідним обладнанням та резервним освітленням (переносними електростанціями), організувати роботу по розчистці завалів та рятування працівників підприємства.

До проведення навчань залучався керівний склад органів управління цивільного захисту, комісія з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, комісія з питань евакуації, спеціалізовані служби цивільного захисту міста. Перед початком навчань відбулося засідання комісії ТЕБ та НС, під час якого присутні визначили готовність до проведення заходів з ліквідації наслідків умовної надзвичайної ситуації та дії спеціалізованих служб.

Джерело: Городоцький РС ГУ ДСНС України у Хмельницькій області

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь