Городоцька міська територіальна громада

Хмельницька область, Хмельницький район

Відбулась знакова подія для усіх - відкрили новий лікувальний корпус центральної районної лікарні!!!

Дата: 12.04.2019 15:45
Кількість переглядів: 2644

      Здоров’я – це сама головна цінність для кожної людини. Для держави однією з найважливіших функції є охорона здоров’я громадян. Здоровій людині все під силу, але захворівши, починаємо цінувати те, чого не має.

     Сьогодні в м.Городку відбулась знакова подія для усіх - відкрили новий лікувальний корпус центральної районної лікарні. Ця лікувально – профілактична установа надаватиме висококваліфіковану, спеціалізовану, стаціонарну та консультативну медичну допомогу нашому населенню. А почалося все в 90-х роках. 30 років будівництва, надії та сподівань.

    На урочистому відкритті були присутні: народні депутати України Олександр Герега та Андрій Шинькович, голова Хмельницької обласної державної адміністрації Вадим Лозовий, перший заступник голови Хмельницької обласної ради Неоніла Андрійчук, директор департаменту охорони здоров’я Хмельницької ОДА Яків Цуглевич, депутат обласної ради, головний лікар Городоцької центральної районної лікарні Микола Дралюк, а також депутати обласної та районної ради, керівники органів виконавчої влади, місцевого самоврядування, представники охорони здоров’я Хмельниччини, медичні працівники Городоччини, представники будівельних організацій, громадськість міста і району.

    Основний наголос в промовах робився на співфінансуванні з різних бюджетів для втілення даного проекту в життя. Завдяки об’єднаним зусиллям державного фонду регіонально розвитку (27 мільйонів гривень),  депутатському фонду народного депутата України Олександра Гереги (18 мільйонів), обласного бюджету (2,4 мільйона гривень), районного бюджету (3,5 мільйона гривень), жителі Городоччини отримали сучасний лікувальний корпус.

      Мало хто вірив, що цьому бути, але завдяки тісній співпраці органів влади на усіх рівнях та народного депутата, маємо гарний результат. Тепер місто має сучасний, європейський лікувальний корпус з новим медичним обладнанням.

       Сьогоднішнє відкриття - це не лише велике свято для городоччан та жителів району, але й маленьке для України в цілому. Адже, як наголошували очільники, в їхніх планах є створення госпітального округу в м.Городку.

     Після традиційного перерізання стрічки, усіх присутніх запросили до нового приміщення та провели невеличку екскурсію.

    Святковий настрій створювали творчі колективи Городоччини та запрошені гості.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь