Городоцька міська територіальна громада

Хмельницька область, Хмельницький район

Увага! Розпочато прийом документів на часткову компенсацію придбаних власниками особистих селянських господарств у поточному році установок індивідуального доїння.

Дата: 16.04.2019 09:44
Кількість переглядів: 759

Увага! Розпочато прийом документів на часткову компенсацію придбаних власниками особистих селянських господарств у поточному році установок індивідуального доїння.

Обласна конкурсна комісія по визначенню переліку суб’єктів господарювання агропромислового комплексу для отримання права на компенсацію вартості придбаної сільськогосподарської техніки та обладнання.

ОГОЛОШУЄ КОНКУРС

До участі в конкурсі допускаються власники особистих селянських господарств, які закупили у поточному році установки індивідуального доїння. Перелік документів, необхідний для участі в конкурсі, визначений Порядком використання коштів обласного бюджету за напрямом «Часткова компенсація вартості сільськогосподарської техніки та обладнання (включаючи приватний сектор)» затверджений рішенням обласної ради від 23 березня 2017 року № 19-11/2017 (сайт Департаменту агропромислового розвитку https://www.apr.adm-km.gov.ua/news/view/340-Uvaga!-Rozpochato-priyom-dokument%D1%96v-na-chastkovu-kompensats%D1%96yu-pridbanih-vlasnikami-osobistih-selyanskih-gospodarstv-u-potochnomu-rots%D1%96-ustanovok-%D1%96ndiv%D1%96dualnogo-doinnya) .

Власники ОГС, які отримали часткову компенсацію по вище вказаному напрямку у 2017 та 2018 роках участь у конкурсі на надання часткової компенсації  вартості придбаної установки індивідуального доїння у 2019 році не можуть приймати. Оскільки фізична особа має право на отримання часткового відшкодування витрат за вказаним напрямком один раз на 5 років.

Кінцевий термін подання заявок – 19 грудня 2019 року.

Заявка і супровідні документи приймаються за адресою:

29000 м. Хмельницький, вул. Свободи, 70. Департамент агропромислового розвитку Хмельницької обласної державної адміністрації

Довідки за телефонами : 76-21-58, 79-49-00

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь