Городоцька міська територіальна громада

Хмельницька область, Хмельницький район

Щотижневий звіт про проведену роботу КП"Городоккомунсервіс"

Дата: 19.04.2019 17:56
Кількість переглядів: 717


Щотижневий звіт про проведену роботу  працівниками  КП «Городоккомунсервіс» за період з 15.04.  по 19.04.2019 року

Працівниками дільниці з водопостачання та водовідведення замінено  75м аварійної ділянки водопровідної мережі по вул. Заводська Площа. Ліквідовано прориви водопровідних мереж по вул. Призаводська та  вул.Гоголя. Ліквідовано каналізаційні затори по вул.Шевченка, вул.Чкалова, вул. Миру.
Тривають роботи по заміні аварійної ділянки водопровідної мережі в с.Нове  Поріччя по вул.Миру та вул.Тогушева. 
Електриками підприємства  замінено лампи вуличного освітлення в м.Городок по вул.Ткачука, вул.Грушевського, вул.Шевченка, вул.Індустріальна. Встановлено ліхтарі  та замінено лампи вуличного освітлення в с.Кузьмин, с.Остапківці, с.Слобідка Кузьминська, с.Калитинці, с.Лісогірка. В Новопорічанському старостинському окрузі  проведено обстеження вул.Зарічної  (с.Нове Поріччя) з метою розроблення кошторисної документації для  відновлення мережі вуличного освітлення в даному населеному  пункті.
Чимало робіт проведено працівниками з благоустрою в сільських населених пунктах громади. В Жищинецькому старостинському окрузі впорядковано зону санітарної охорони біля водонапірної башти та артезіанської свердловини, в Чорниводському старостинському окрузі встановлено огорожу біля водонапірної башти по вул.Б.Хмельницького, в Підлісноолексинецькому старостинському окрузі проведено роботи по монтажу стелі в сільському будинку культури, в Радковицькому старостинському окрузі відремонтовано сантехніку в дитячому навчальному закладі «Промінчик», в Хмелівському старостинському окрузі облаштовано криницю (встановлено дашок та цебрину). 
В усіх округах тривають роботи по впорядкуванню пам’ятників, меморіальних комплексів та обелісків. Для проведення даних робіт комунальним підприємством було закуплено фарбу, цемент та інші необхідні матеріали.
Крім того проведено ряд робіт по впорядкуванню населених пунктів громади: ліквідовано чимало стихійних сміттєзвалищ, прибрано придорожні смуги, прибережні смуги річок, території кладовищ, висаджено саджанці дерев.

Відділ містобудування, архітектури та житлово-комунального господарства

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь