Городоцька міська територіальна громада

Хмельницька область, Хмельницький район

Щотижневий звіт про проведену роботу працівниками КП «Городоккомунсервіс» за період з 22.04. по 26.04.2019 року

Дата: 26.04.2019 12:17
Кількість переглядів: 582

Працівниками дільниці з водопостачання та водовідведення ліквідовано прорив, що стався на центральному каналізаційному колекторі по вул.Шевченка. Ліквідовано прориви на водопровідних мережах по вул.Некрасова, вул.Шмідта. На свердловині №4 в м.Городок встановлено систему захисту та управління глибинним насосом «Каскад», замінено насосне обладнання на артезіанській свердловині, що забезпечує централізованим водопостачанням населення мікрорайону «Дубок». Проведено ремонт артезіанської свердловини в с.Борщівка.

Завершено заміну 600 м аварійної ділянки водопровідної мережі в с.Нове Поріччя по вул.Миру та вул.Тогушева. Завдяки проведеній роботі у шести домогосподарств зявилось централізоване водопостачання.

У Старопісочнянському старостинському окрузі тривають роботи по заміні аварійних ділянок водопровідних мереж. По вулиці Лесі Українки в с.Стара Пісочна замінено 1,0 км (кошти інвестора). Комунальним підприємством 25 квітня  виконано земляні роботи (прокопано 30м ) у найважчому місці зі складними умовами.

Електриками підприємства  замінено лампи вуличного освітлення в м.Городок по вул.Ціолковського, вул.Гуменного. Відновлено роботу світлофора на перехресті вулиць Шевченка та Грушевського. У Новосвітському старостинському окрузі обстежено «неосвітлені» вулиці в с.Матвійківці, с.Тростянець, с.Новий Світ з метою розроблення кошторисної документації для відновлення мереж вуличного освітлення по даних населених пунктах. Також в с.Тростянець замінено лампи вуличного освітлення по вул.Грушевського та вул.Чорновола. Відремонтовано світильник по вул.Шевченка в с.Чорниводи.

Завершено ямковий ремонт дорожнього покриття у м.Городок вул.Грушевського. У Радковицькому старостинському окрузі прогрейдеровано центральні вулиці населених пунктів (с.Радковиця, с.Борщівка, с.Турчинці).

Чимало робіт проведено працівниками з благоустрою в сільських населених пунктах громади. У с.Скіпче відремонтовано огорожу навколо кладовища, в с.Чорниводи  встановлено огорожу та дашок на криницю по вул. Б.Хмельницького, в с.Лісогірка проведено заміну кранів біля водонапірної башти, в с.Остапківці по вулиці Липова 8 ліквідовано прорив водопровідної мережі. 

Крім того проведено ряд робіт по впорядкуванню населених пунктів громади: побілку вапном бордюрів, ліквідовано чимало стихійних сміттєзвалищ, прибрано території кладовищ, висаджено саджанці дерев.

Відділ містобудування, архітектури та житлово-комунального господарства


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь