Городоцька міська територіальна громада

Хмельницька область, Хмельницький район

День перемоги над нацизмом у Другій світовій війні

Дата: 10.05.2019 10:21
Кількість переглядів: 686

Дорогою ціною заплатив український народ за участь у найстрашнішій за всю світову історію війни 1939-1945 років. Не щезне в пам’яті людській, не йде в забуття великий подвиг і велика трагедія нашого народу – його битва, його перемога над загарбниками. Не можна забути тих, хто віддав своє життя для щастя інших.

Мільйони людей забрала Друга світова війна. Ми завжди пам’ятатимемо ціну, яку заплатили наші батьки і діди за сьогоднішній мир в Україні, за надану можливість наступним поколінням жити, народжувати і виховувати дітей.

9 травня біля Обеліску Слави відбувся мітинг з нагоди Дня Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні. Цього дня усі присутні зібрались аби подякувати ветеранам за мужність, силу духу, яку вони виявили в боях за рідну землю та вшанувати героїв, простих українців, які стали жертвами найкривавішої в історії війни. Ми зобов’язані пам’ятати та вшановувати ветеранів, адже ми - останнє покоління, яке застало їх живих.

Із словами вітання та вдячності за неоціненний подвиг, за можливість жити у вільній країні до ветеранів війни, дітей війни, учасників АТО та учасників мітингу звернулись голова Городоцької районної державної адміністрації Олена Матвєйцева, голова районної ради Ольга Зелінська, міський голова Василь Підлісний, керівник Городоцької районної організації політичної партії «За конкретні справи» Вадим Якубовський та військовий комісар Городоцького районного військового комісаріату підполковник Юрій Попсуй. Побажали нашим героям міцного здоров’я та мирного неба, а молодому поколінню – рости гідними нащадками та берегти пам'ять про них.

А також, із словами вдячності від молодого покоління звернулась учениця Городоцького ліцею №1 Ірина Татарчук.

Мітинг завершився покладанням квітів до Вічного вогню.

Після урочистої частини для ветеранів та всіх учасників зібрання було проведено святковий концерт за участі творчих колективів Городоччини та оформлені тематичні виставки центральної міською бібліотекою та краєзнавчим музеєм.

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь