Городоцька міська територіальна громада

Хмельницька область, Хмельницький район

Співпраця влади і бізнесу – запорука успіху Городоцької об’єднаної територіальної громади

Дата: 14.05.2019 16:48
Кількість переглядів: 667

13 травня в залі засідань Городоцької міської ради відбулась зустріч міського голови Василя Підлісного з підприємцями – фізичними особами, які здійснюють господарську діяльність на території Городоцької ОТГ.

На початку зустрічі, міський голова наголосив, що співпраця влади і бізнесу – запорука успіху Городоцької  об’єднаної територіальної громади, а також детальніше зупинився на питаннях дохідної та видаткової частини окремих старостинських округів.

 Керуюча справами (секретар) виконавчого комітету Ольга Бистрицька ознайомила присутніх з окремими розділами Програми соціально – економічного розвитку Городоцької міської об’єднаної територіальної громади на 2019 рік та про залучення інвестицій на території громади.

Підприємців ознайомили з роботою волонтера з Корпусу Миру США в Україні Стефані Янг, яка, в свою чергу, розповіла про доцільність створення стратегії сталого розвитку Городоцької ОТГ.

Головний спеціаліст – інспектор праці відділу юридично – кадрової роботи виконавчого комітету Городоцької міської ради Сергій Марамон наголосив про здійснення державного контролю законодавства України про працю.

Про порядок прибирання прилеглої території до об’єкта торгівлі відповідно до Правил благоустрою територій проінформував – головний спеціаліст – санітарно - екологічний інспектор відділу екології та   земельних ресурсів виконавчого комітету Городоцької міської ради Володимир Шморгал.

Під час зустрічі від учасників заходу надійшла низка актуальних питань,  які потребують спільного вирішення. Це, зокрема – створення у м.Городку комунального ринку, ліквідація стихійної торгівлі, ремонт доріг, визначення місця для громадського туалету, врегулювання питання щодо плати за надання КП «Городоккомунсервіс» послуг по прибиранню та знешкодженню твердих побутових відходів з вулиць міста, на яких суб’єктами підприємницької діяльності здійснюється торгівля.

На завершення зустрічі міський голова Василь Підлісний зазначив, що одним з пріоритетних завдань на 2019 рік є забезпечення максимально високого рівня участі представників бізнесу в процедурах прийняття регуляторних актів щодо встановлення оптимального розміру місцевих податків і зборів, орендної плати шляхом обговорення проектів таких актів на відкритих засіданнях виконавчого комітету, вироблення механізму реального партнерства між Городоцькою міською радою та бізнесом.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь