Городоцька міська територіальна громада

Хмельницька область, Хмельницький район

Щотижневий звіт про проведену роботу працівниками КП «Городоккомунсервіс» за період з 13.05.2019 по 17.05.2019 року

Дата: 17.05.2019 15:49
Кількість переглядів: 617

 

Працівники дільниці з водопостачання та водовідведення ліквідували прориви водопровідних мереж по вул.Качинського, вул.Чайковського, вул.Залізнична,18, вул.Ватутіна, 13, вул.Тельмана, вул.Заводська Площа. Ліквідовано каналізаційні затори по вул.Заводська Площа та вул.Миру, 2.

 

Тривають роботи по заміні аварійних ділянок водопровідної мережі в с.Велика Левада по вул.Руданського.

Електриками підприємства відновлено коридорне освітлення по вул.Шевченка,  22. Замінено лампи вуличного освітлення по вул.Набережна, вул.Заводська Площа, вул.Старозаводська, вул.Саксаганського, вул.Тельмана, вул.Петра Григоренка. 14 травня відремонтовано щитове обладнання в будинку по вул.Заводська Площа, 3. В с.Грицьків та в с.Великий Карабчіїв проведено ремонтні роботи на щитах управління вуличним освітленням.

 

Тривають роботи з поточного ремонту доріг громади.

На протязі цього тижня завезено 15т щебеню на вул.Некрасова, 2т щебеню на вул.Ткачука  в м.Городок.  В Скіпчанський старостинський округ доставлено 430т щебеню (щебінь для даного округу закуплено за кошти інвестора). Також в м.Городок по вулиці 8-го березня ліквідовано «провалля». По вул.Гончара та вул.Грушевського проведено підготовку ділянок дорожнього покриття для ямкового ремонту.

 

Чимало робіт виконано працівниками з благоустрою комунального підприємства. В усіх старостинських округах обкошено траву на території сільських населених пунктів: узбіччя доріг, закладів дошкільної освіти, адмінприміщень  округів, сільських будинків культури, ФАПів, артезіанських свердловин.

 

У Великояромирському старостинському окрузі працівниками зрізано аварійні дерева. В Скіпчанському старостинському окрузі ліквідовано прорив водопровідної мережі по вул.Зарічній. В Чорниводському окрузі проведено ремонтні роботи водогону по вул.Київська, вул.Я.Мудрого, замінено лампи вуличного освітлення по вул.Л.Українки, вул.Гагаріна, вул.І.Мазепи, вул.Чорновола. В Новосвітському окрузі перевірено стан розподільчих колодязів на можливість забруднення та роботу засувок подачі питної води на водогоні. В Підлісноолексинецькому окрузі працівниками з благоустрою замінено 6 ламп вуличного освітлення по вул.Центральна,  9 ламп вуличного освітлення по вул.Соборній, вул.Дачній, вул.Вишневій, вул.Першотравневій, вул.Північна. Проведено зварювальні роботи по облаштуванню завісів на стійках воріт «Православного кладовища».

 

В Остапковецький  старостинський округ доставлено будівельні матеріали для подальшого ремонту криниці громадського користування по вул.Лісова.

 

 Відділ містобудування, архітектури та житлово-комунального господарства

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь