Городоцька міська територіальна громада

Хмельницька область, Хмельницький район

Засідання виконавчого комітету

Дата: 21.05.2019 17:09
Кількість переглядів: 629

Сьогодні, в приміщенні міської ради під головуванням міського голови Василя Підлісного відбулось чергове засідання виконавчого комітету.

 На порядок денний було винесено 33 питання, які стосуються різних сфер життєдіяльності громади.

На засідання виконавчого комітету завітали представники з польської компанії, яка відкрила лабораторію європейського рівня на теренах Городоцької громади «УО Технологія Хамільтон». До присутніх звернулись: Адам Єзнах – керівник «УО Технологія Хамільтон» та Агата Буцка – директор з міжнародних зв’язків «Хамільтон», які пояснили специфіку роботи лабораторії та розповіли про можливості співпраці, які відкриваються перед українськими сільгоспвиробниками. Новостворена  лабораторія видаватиме сертифікати найвищого знаку якості, що будуть відповідати європейським зразкам, проводитиме різноманітні аналізи  грунту, продукції та використовуватиме передові технології у своїй роботі.

Членами виконавчого комітету розглянуто заяви громадян про затвердження висновку опікунської ради виконавчого комітету, про надання дозволу на вихід в окреме будинковолодіння, про присвоєння поштової адреси, про надання дозволу на проведення водогону через асфальтну дорогу та інші.

На засіданні заслухали також звіт про підсумки проходження опалювального сезону 2018/2019 року та організацію підготовки об’єктів житлово-комунального господарства та соціальної сфери до роботи в зимових умовах 2019/2020 років.

Було затверджено Положення про порядок проведення конкурсу на надання послуг з вивезення твердих побутових відходів в м.Городок та про проведення конкурсу на визначення виконавця послуги з вивезення твердих побутових відходів.

Крім того, затверджено: надання дозволу на розміщення майданчика по збору твердих побутових відходів, про надання дозволу на складування будівельних матеріалів та інше.

Після розгляду всіх проектів рішень, членами виконавчого комітету були прийняті відповідні рішення.
Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь