Городоцька міська територіальна громада

Хмельницька область, Хмельницький район

Здійснилася ще одна мрія дітей!

Дата: 22.05.2019 17:00
Кількість переглядів: 816

Сьогодні, в Городоцькому міському будинку культури відбулась прем’єра соціальної вистави Шарля Перро «Попелюшка» за участі дітей з Городоцького районного  центру комплексної реабілітації для осіб з інвалідністю та учнів Горододцького ліцею №2.

Організатором цього заходу стали директор та працівники Городоцького районного центру комплексної реабілітації для осіб з інвалідністю, які хотіли здійснити мрію дітей - вийти на велику сцену.

Діти, які взяли участь у виставі, не випадкові. Для кожного з них - це велика подія в житті, незабутні емоції та розуміння того, що вони також талановиті. Кожна маленька деталь у виставі була зроблена з їхньою допомогою. А перевтілення їх в казкових героїв -  це щось незабутнє.

У цей день казка про життя Попелюшки показала нам, що головне – це людина, її внутрішній світ, який ніяким чином не залежить від фізичних вад. А добрі вчинки роблять людину щасливою, добро перемагає зло.

Зал міського будинку культури вщент був заповнений школярами, запрошеними гостями, батьками та рідними, які підтримували своїх дітей.

По закінченню вистави акторам - початківцям подарували солодкі подарунки. Зал аплодував стоячи. Усі, хто завітав на виставу, отримали масу задоволення та позитивних емоцій.

Діти щасливі, що здійснили свою мрію, та вийшли на велику сцену. Вихованці довели, що віра у власні сили, у своє Я, творить дива.

Особливу подяку хочеться висловити дітям, їх батькам, вчителям та усім хто долучився до цього дійства: Василю Підлісному – міському голові, Ользі Бистрицькій – керуючій справами (секретарю) виконавчого комітету, Олегу Федорову – начальнику відділу культури, національностей, релігії та туризму, Сергію Рибаку – начальнику відділу освіти, Євгенії Калінушці – режисеру - постановнику «Попелюшки», Інні Зюбрівській - звукорежисеру, Ользі Барабаш- хореографу, Тетяні Здоровик – дизайнеру костюмів, Наталії Надвиничній, Оксані Походонько та Віті Варшавській і Віталію Залуцькому, які надали безкоштовно декорації та надувні шарі, для декорації сцени.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь