Городоцька міська територіальна громада

Хмельницька область, Хмельницький район

Стратегічний план та стратегічна комунікація як невід'ємні складові регіонального розвитку

Дата: 23.05.2019 08:28
Кількість переглядів: 853

Перший день семінару "Стратегічний план та стратегічна комунікація як невід'ємні складові регіонального розвитку" організований за підтримки Програми ULEAD з Європою / ULEAD with Europe добігає кінця. Працювали в групах, аналізували соцмережі, визначали роль і важливість інформаційних майданчиків для громади, проговорили помилки, які допускають у комунікації, про участь громад у розробці стратегії розвитку області і навіть встигли на екскурсію у синагогу та новозбудований "Арден Палац".

День був насичений і продуктивний, зазначають учасники.

"Корисним були всі теми, а для себе особливо відмітив роботу із ефективними методами донесення інформації, і питання безпеки", - каже голова Солобковецької громади Сергій Когут.

"Важливою була вся інформація, особливо про проекти, які можна включити в обласну стратегію і тим більше про те, що варто писати й стратегію розвитку своєї громади. Із поточної роботи важливим був розділ про інформаційну сферу і співпрацю з громадою", - ділиться враженнями голова Білогірському громади Василь Мельник.

"Такі зустрічі дуже важливі, бо ми спілкуємося з колегами, ділимося досвідом, обговорюємо спільні проблеми і їх вирішення, чуємо нові ідеї, знання і навіть аналіз наших помилок. Дякую колективу Хмельницький Центр розвитку місцевого самоврядування за таку прекрасну можливість і постійну підтримку", - каже голова Полонської громади Франц Скримський.

Розпочали семінар "Стратегічне планування і стратегічна комунікація як невід'ємні складові регіонального розвитку" для голів ОТГ Хмельниччини. Протягом двох днів будемо говорити про важливі, цікаві і необхідні процеси.

"Пройдемося" по стратегії громад і області, по комунікації з бізнесом і громадськістю і навіть про персональний бренд і команду поговоримо.

Семінар організував Хмельницький Центр розвитку місцевого самоврядування за підтримки Програми ULEAD з Європою / ULEAD with Europe та Мінрегіон України.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь