Городоцька міська територіальна громада

Хмельницька область, Хмельницький район

Щотижневий звіт про проведену роботу працівниками КП «Городоккомунсервіс» за період з 20.05. по 24.05.2019 року

Дата: 24.05.2019 14:39
Кількість переглядів: 761

Працівниками дільниці з водопостачання та водовідведення ліквідовано прориви водопровідних мереж по вул.Котовського, вул.Сагайдачного, вул.Заводська Площа, вул.Призаводська, два прориви по вул.Чернишевського.

Ліквідовано каналізаційні затори по  вул.Індустріальна та  пров.МКК.

 

Замінено 30м аварійної ділянки водопровідної мережі по вул.Ватутіна  та 95м мережі по вул.Гончара. Впорядковано санітарно-захисні зони  артезіанських свердловин в м.Городок.

 

Електриками підприємства замінено лампи вуличного освітлення в с.Турчинці, с.Радковиця, с.Нове Поріччя, в м.Городок по вул.Миру, вул.Шухевича,  вул.Григоренка. По вул.Смотрицькій  прокладено 40м мережі вуличного освітлення. Замінено автоматику на артезіанській свердловині в с.Остапківці. Відремонтовано електрообладнання, яке вийшло з ладу на артезіанській свердловині в с.Жищинці. Згідно виготовленої кошторисної документації розпочато роботи з відновлення мережі вуличного освітлення в с.Нове Поріччя по вул.Зарічна.

 

Проведено ямковий ремонт з використанням асфальтової суміші  (5т) вулиць Гончара, Грушевського, Шевченка у м.Городок. Прогрейдеровано вул.Центральну в с.Чорниводи.

Протягом цього тижня тривали роботи з ліквідації наслідків  злив, що мали  місце на території громади.

 

Чималі опади призвели до того, що при вїзді у село Велика Левада зі сторони м.Городок, на правому узбіччі автошляху, утворилося провалля. В нижній частині провалля  знаходилось  підвальне приміщення домогосподарства, що межує з дорогою. З метою мінімізації небезпечної ситуації територію на якій утворилось провалля огороджено тимчасовим барєром. Зі сторони дорожнього покриття викладено бруствер із мішків з піском. Частину узбіччя дороги накрито шифером. Усі необхідні матеріали (75 мішків із піском та 10 листків шиферу) було доставлено комунальним підприємством. Роботи виконано працівниками підприємства спільно із мешканцями населеного пункту.

 

В с.Мала Левада  за допомогою техніки підприємства розчищено центральні вулиці від намулу. До робіт також долучились жителі прилеглих вулиць.

 

Внаслідок проливних дощів відбувся зсув щебеню на багатьох вулицях міста. 22 травня прогрейдеровано вулиці Поповича, Кузнєцова, Родинна, Чайковського, провулок Крутий. 

 

В с.Чорниводи  розчищено від намулу вулиці, встановлено водостічну трубу через дорогу.

 

Також працівниками з благоустрою проведено ряд інших робіт.

 

В с.Скіпче  відремонтовано дах  у сільському будинку культури. В с.Чорниводи  відремонтовано мережі вуличного освітлення по вул.Центральна, вул.Чорновола, вул.І.Мазепи. В с.Радковиця  замінено лампи вуличного освітлення по вул. Набережна, вул.Мічуріна, вул.Гагаріна, вул.Шкільна. Також замінено   лампи вуличного освітлення в с. Борщівка та в с.Тростянець.

 

В усіх старостинських округах тривають роботи з обкошування трави у населених пунктах громади. Цього тижня працівників з благоустрою Підлісноолексинецького  та Новосвітського старостинських  округів  залучено до обкошування трави в м.Городок.

 

Відділ містобудування, архітектури та житлово-комунального господарства

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь