Городоцька міська територіальна громада

Хмельницька область, Хмельницький район

Відбулась 19 сесія VII скликання Городоцької міської ради

Дата: 24.05.2019 15:24
Кількість переглядів: 823

Сьогодні в приміщенні дитячої художньої школи під головування міського голови Василя Підлісного відбулась 19 чергова сесія. На сесії були присутні 27 депутатів з 34 обраних.

На початку сесії секретар міської ради Олена Гріх звернулась до присутніх з листом від начальника відділу освіти, в якому йшлося про те, щоб зняти з порядку денного освітні питання: про утворення опорного закладу Городоцький  ліцей № 2 Городоцької міської ради Хмельницької області та  філії опорного закладу, про утворення опорного закладу Великолевадський ліцей  Городоцької міської ради Хмельницької області та  філії опорного закладу, про припинення діяльності Городоцької гімназії Городоцької міської ради Хмельницької області, про припинення діяльності Завадинецької гімназії Городоцької міської ради Хмельницької області та  про пониження ступеня та перейменування Борщівської  гімназії, дану пропозиція депутати підтримали.

У ході сесії були прийняті рішення про затвердження Програми оздоровлення та  відпочинку дітей Городоцької міської об’єднаної територіальної громади на період 2019 – 2022 років, затверджено  Положення про Городоцький районний  центр комплексної реабілітації для  осіб з інвалідністю та надано згоду на організацію співробітництва Городоцької міської об’єднаної територіальної громади та територіальної громади Сатанівської селищної ради.

Рішенням сесії були прийняті зміни та доповнення до рішення №16 четвертої сесії міської ради VІІ скликання від 06 березня 2018 року,  безкоштовно прийняли майно (стадіон із штучним покриттям ліцею №4), яке знаходиться  в оперативному  управлінні відділу  освіти Городоцької районної державної адміністрації спільної власності територіальних громад, сіл, селища, міста Городоцького району до комунальної власності Городоцької міської ради.

Прийняли рішення про надання матеріальної допомоги. Затвердили передачу та надали дозвіл КП «Городокомунсервіс» на демонтаж водонапірної башти, а також передали в оренду комунальному підприємству транспортний засіб та ін.

На сесії було розглянуто ряд земельних питань.

Загалом сесія міської ради була конструктивною та плідною: депутати голосували поіменно, розглянули понад 60 питань та прийняли стільки ж рішень.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь