Городоцька міська територіальна громада

Хмельницька область, Хмельницький район

Щотижневий звіт про проведену роботу працівниками КП «Городоккомунсервіс» за період з 27 по 31 травня 2019 року

Дата: 31.05.2019 16:04
Кількість переглядів: 609

     Працівниками дільниці з водопостачання та водовідведення ліквідовано прориви водопровідних мереж по вул.Чернишевського, вул.Лізи Чайкіної, вул.1-го Травня, вул.Призаводська,  вул.Грушевського,  вул.50-річчя.

     Ліквідовано каналізаційні затори по вул.Шевченка, вул.Індустріальна, вул.Заводська площа, пров.МКК, вул.Чкалова.

     В с.Велика Левада тривають роботи по заміні аварійної ділянки водопровідної мережі (прокопано 300 м траншеї із  запланованих 1100 м).

     Електриками підприємства відремонтовано освітлення в підвальному приміщенні по вул.Терешкова,1а. В спортивному залі  Городоцької гімназії (колишня школа №3) відремонтовано лінію електромережі. По вул.Корольова та вул.Лермонтова замінено лампи вуличного освітлення, по вул. Качинського замінено автоматику. На водонапірній башті  в с.Жищинці  встановлено датчики, що здійснюють контроль за рівнем води.

     Прокладено 1700м мережі вуличного освітлення в с.Нове Поріччя по вул.Зарічна. Залишилось провести ряд робіт з приєднання даної мережі, виконання яких заплановано на наступний тиждень.

     Проведено ямковий ремонт з використанням асфальтової суміші   вул.Грушевського та перехрестя вулиць Гончара-Шевченка. Прогрейдеровано дороги в наступних сільських населених пунктах: Хмелівка, Остапківці, Кузьмин. В місті Городок прогрейдеровано вул.Ранкова, вул.Чайковського, вул.Макарова, вул.Блюхера, вул.Поповича, в’їзд  на «Стару греблю». Засипано провалля, що виникло по  вул.Пушкіна.

     Працівниками з благоустрою  надалі тривають роботи  з  обкошування трави на території сільських населених пунктів. На протязі цього тижня працівники Остапковецького та Радковицького  старостинських  округів були залучені до виконання даних робіт в м.Городок.

   Також працівниками з благоустрою проведено чимало інших робіт. Працівники Великолевадського старостинського округу долучились до робіт по прокладанню водопровідних мереж по вул.Руданського в с.Велика Левада. Працівники Новопорічанського старостинського округу ліквідували прорив по вул.Тогушева біля будинку 66 в с.Нове Поріччя. Працівники  Чорниводського старостинського округу прочистили водовідвідну канаву від намулу в с.Чорниводи.

Відділ містобудування, архітектури та житлово-комунального господарства Городоцької міської ради

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь