Городоцька міська територіальна громада

Хмельницька область, Хмельницький район

Щотижневий звіт про проведену роботу працівниками КП «Городоккомунсервіс» за період з 3 по 7 червня 2019 року

Дата: 07.06.2019 14:07
Кількість переглядів: 559

Працівниками дільниці з водопостачання та водовідведення проведено підготовчі  роботи для  заміни  аварійної ділянки водопровідної мережі (200м) по вул.В.Котик в м.Городок.  Ліквідовано два прориви водопровідних мереж (вул.Б.Хмельницького, вул.Чернишевського), три каналізаційний затори (пров.МКК, вул.Шевченка, вул.Чкалова), відремонтовано два каналізаційні колодязі по вул.Шевченка.

В с.Велика Левада тривають роботи з поточного ремонту водогону по вул.Руданського.

В Жищинецькому старостинському окрузі фахівцями із ТОВ «Гідрохімсервіс» прочищено артезіанську свердловину. Після проведених робіт значно збільшився дебіт свердловини та відповідно значно  покращилась якість централізованого водопостачання в с.Жищинці.

В с.Пільний Олексинець завершено роботи  з будівництва водогону по вул.Грушевського, вул.Миру, вул.Паркова, вул.Гагаріна, вул.Л.Українки, вул.Центральна (всього 9км). Населений пункт забезпечено централізованим водопостачанням на 100%.

Електриками підприємства замінено лампи вуличного освітлення  по вул.Тельмана. Проведено монтажні роботи з відновлення мережі внутрішнього освітлення в центрі реабілітації. Відремонтовано щитове обладнання в двох багатоповерхових будинках (вул.Заводська Площа,2, вул.Миру,2). На артезіанській свердловині, що забезпечує централізованим водопостачання жителів мікрорайону «Дубок» налагоджено щитове управління.

В с.Варівці  проведено ремонт 2км дорожнього покриття. До виконання робіт було залучено чотири одиниці техніки.

Працівники з благоустрою  щоденно обкошують траву  на території  міста та сільських населених пунктів.

Працівниками з благоустрою, які обслуговують Новосвітський старостинський округ замінено лампи вуличного освітлення по вул.Зарічна.  Працівниками з благоустрою, які обслуговують Остапковецький старостинський округ замінено  насосне обладнання на артсвердловині по вул.Липова. Працівниками з благоустрою, які обслуговують Чорниводський старостинський округ очищено криницю в с.Мудриголови  та водостічну канаву в с.Чорниводи. Працівниками  з благоустрою, які обслуговують Радковицький старостинський округ  полагоджено  мережу вуличного освітлення по  вул.Громова-Сельського в с.Радковиця. Працівниками з благоустрою, які обслуговують Новопорічанський старостинський округ ліквідовано прорив водопровідної мережі по вул.Миру в с.Нове Поріччя.

Працівники  з благоустрою Великолевадського старостинського округу  були залучені до робіт по заміні аварійної ділянки водопровідної мережі по вул.Руданського, а Жищинецького -  до ремонтних робіт на артезіанській свердловині.

 

Інформація відділу містобудування, архітектури та житлово-комунального господарства Городоцької міської ради

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь