Городоцька міська територіальна громада

Хмельницька область, Хмельницький район

Щотижневий звіт про проведену роботу на території громади за період з 18.06. по 21.06. 2019 року

Дата: 21.06.2019 15:12
Кількість переглядів: 655

Завершуються роботи  з відновлення каптажного джерела в с.Велика Левада. Рішення щодо необхідності відновлення даного обєкта водопостачання було прийнято у минулому році, оскільки у 25 домогосподарств даного населеного пункту було відсутнє централізоване водопостачання. На цьому тижні електриками підприємства  проведено монтаж контура заземлення та встановлено щит управління на каптажному джерелі. Залишилось провести роботи по встановленню водонапірної вежі   та пусконалагоджувальні роботи. 

 

Значні перебої з водопостачанням на цьому тижні були у жителів с.Остапківці. Для усунення недоліків у даний населений пункт було направлено електриків комунального підприємства, які оперативно замінили «автоматику» на артезіанській свердловині. Зі слів в.о.старости Остапковецького  старостинського округу  С.Волошина водопостачання в селі налагоджено.

Працівники дільниці з водопостачання та водовідведення завершили роботи по заміні 260 м аварійної ділянки водопровідної мережі по вул.Валі Котика у м.Городок та приступили до виконання робіт по заміні аварійної ділянки водопровідної мережі по вул.Тельмана.

Ліквідовано три прориви водопровідних мереж в місті (вул.Червоний Майдан, вул.Призаводська, вул.Затонського) та чотири каналізаційні затори (пров.МКК, вул.Заводська Площа, вул.Чкалова, вул.Миру).

Протягом цього тижня неодноразово надходили скарги від жителів м.Городок  щодо перебоїв із водопостачанням. За інформацією директора КП «Городоккомунсервіс» І.Сагадіна останнім часом почастішали перебої із енергопостачанням на водонасосних станціях та артсвердловинах, що і призвело до перебоїв з водопостачанням у місті.

Цьогоріч внаслідок рясних дощів пошкоджено дорожнє покриття у багатьох населених пунктах громади, зокрема, в Скіпчанському старостинському окрузі. 18 червня чотири одиниці техніки комунального підприємства (грейдер, камаз, зіл, бобкет ) було направлено для проведення робіт з поточного ремонту доріг у даному окрузі. Для ремонту доріг інвестором ТОВ Мрія Фармінг Поділля було закуплено 530 т щебеню.

У ході робіт в с.Сирватинці прогрейдеровано вул.Коцюбинського та вул.Зарічна. По вул.Гоголя, вул.Молодіжна, вул.Шевченка (с.Сирватинці) та вул.Грушевськоговул.Щорса (с.Скіпчерозвезено, розгорнуто і проведено планування грузу.

Працівниками з благоустрою в Чорниводському старостинському окрузі по вул..І.Мазепи (с.Чорниводи) відремонтовано світильники  та замінено лампи вуличного освітлення.

В Скіпчанському старостинському окрузі працівники з благоустрою ліквідували прорив водопровідної мережі по вул.Шевченка (с.Сирватинці) та були залучені до виконання робіт з поточного ремонту доріг.

Оскільки цьогоріч погода щедра на рясні дощі, що стимулює посилений ріст трави, працівники з благоустрою щодня виконують роботи по обкошуванню територій загального користування в усіх населених пунктах громади.

 

Відділ містобудування, архітектури та житлово-комунального господарства Городоцької міської ради

 

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь