Городоцька міська територіальна громада

Хмельницька область, Хмельницький район

Здійснення контролю за дотриманням Правил благоустрою міста Городок

Дата: 25.06.2019 16:48
Кількість переглядів: 689

З метою здійснення контролю за дотриманням вимог Правил благоустрою території міста Городок, затверджених рішенням №12 сорок першої сесії VI скликання від 21 лютого 2014 року, керуючись ст.42 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» в нашому місті проведено обстеження суб’єктів господарювання щодо дотримання Правил благоустрою прилеглої території.

У роботі комісії взяли участь заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Роман Конюшко, керуюча справами (секретар) виконавчого комітету Ольга Бистрицька, головний спеціаліст - санітарно-екологічний інспектор відділу екології та земельних ресурсів Володимир Шморгал, головний спеціаліст - інспектор  праці Сергій Марамон, головний спеціаліст з інформаційної та організаційної роботи загального відділу Альона Юрченко.

Під час обстеження члени комісії перевіряли санітарний стан міста та проводили з підприємцями роз’яснювальну роботу щодо необхідності дотримання правил благоустрою. Було обстежено центральну частину міста ( 12 суб’єктів господарювання ) та виявлено декілька порушників, яких зобов’язали в найближчий час привести прилеглу територію в належний санітарний стан.

Відтепер комісія буде проводити такі обстеження регулярно. Це сприятиме дотриманню правил благоустрою та оперативному наведенню чистоти і порядку в нашому місті.

Шановні підприємці, керівники організацій та установ!

Забезпечуйте своєчасне прибирання прилеглих територій. Не чекайте перевірок. Спільними зусиллями зробимо наше місто чистим та привабливим!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь