Городоцька міська територіальна громада

Хмельницька область, Хмельницький район

Переможця конкурсу визначено…

Дата: 02.07.2019 16:48
Кількість переглядів: 743

   Сьогодні в залі засідань  Городоцької міської ради, під головуванням першого заступника міського голови  Сергія Літвінчука, проведено  конкурс на визначення виконавця послуги з вивезення твердих побутових відходів в м.Городок. У роботі комісії взяли участь: Мацьоха Вадим Леонтійович -  начальник відділу містобудування, архітектури та житлово-комунального господарства Городоцької міської ради, Шиманська Наталія Олександрівна - головний спеціаліст відділу містобудування, архітектури та житлово-комунального господарства міської ради, Черевик Костянтин Володимирович - начальник відділу юридично-кадрової роботи  виконавчого комітету Городоцької міської ради, Шморгал Володимир Володимирович - головний спеціаліст санітарно - екологічний інспектор відділу екології та земельних ресурсів виконавчого комітету  Городоцької міської ради, Парамей  Валерій Михайлович - голова постійної комісії з питань комунальної власності, житлово-комунального господарства, енергозбереження та транспорту Городоцької міської ради, Стручок Інна Григорівна - керівник ОСББ «Світанок». Також на засіданні був присутній учасник конкурсу - Сагадін Ігор Леонідович, директор КП «Городоккомунсервіс».

   Як зазначив голова конкурсної комісії С.Літвінчук, 21 травня 2019 року прийнято рішення за №86/2019 «Про затвердження Положення про порядок проведення конкурсу на надання послуг з вивезення твердих побутових відходів в м.Городок» та рішення №87/2019 «Про проведення конкурсу на визначення виконавця послуги з вивезення твердих побутових відходів в м.Городок Хмельницької області». Оголошення про проведення конкурсу було розміщено в районній газеті «Городоцький вісник» та на веб-сайті Городоцької міської ради.

   Як повідомила секретар конкурсної комісії Н.Шиманська, за період з 31.05.2019 року по 02.06.2019 року до Городоцької міської ради для участі в конкурсі надійшла одна пропозиція від КП «Городоккомунсервіс».

   В ході засідання було розкрито конверт з поданими документами учасника конкурсу, перевірено наявність та правильність оформлення документів, подання яких передбачено конкурсною документацією.

   Конкурсною комісією встановлено, що  конкурсна документація відповідає кваліфікаційним вимогам, які передбачені конкурсною документацією. Членами конкурсної комісії одноголосно визнано  переможцем конкурсу  на визначення виконавця послуги з вивезення твердих побутових відходів в м.Городок – комунальне підприємство «Городоккомунсервіс».

Відділ містобудування, архітектури та житлово-комунального господарства Городоцької міської ради

Фото без опису

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь