Городоцька міська територіальна громада

Хмельницька область, Хмельницький район

Сьогодні поліцейські відзначають своє професійне свято

Дата: 04.07.2019 13:03
Кількість переглядів: 1100

   В залі засідань Городоцького ВП ГУНП відбулись урочистості з нагоди професійного свята – Дня поліції України.

   Першим привітав особовий склад Городоцького відділу поліції  начальника відділу Геннадій Сибіга, наголосивши на  тому, що служба працівників поліції ніколи не буде легкою,  адже вона  вимагає від  кожного  зібраності, вміння знаходити рішення в найскладніших ситуаціях, відваги й самопожертви. А також висловив працівникам відділу вдячність за самовіддану працю, за службу, вірність присязі та відданість українському народові та вручив з нагоди свята вітальні грамоти та Подяки. Очільник побажав працівникам мужності, витримки, наснаги, професійних успіхів, міцного здоров’я, родинного затишку та благополуччя, довіри та поваги від жителів Городоччини.

   Привітати з професійним святом представників поліції району та  відзначити нагородами завітали голова районної державної адміністрації Олена Матвєйцева, міський голова Василь Підлісний та заступник голови районної ради Руслан Райтаровський.

   Міський голова В.Підлісний відзначив грамотами Городоцької міської ради та цінними подарунками Левандовського Андрія Вікторовича – старшого дільничного офіцера поліції сектору превенції, Федорову Вікторію Василівну – старшого інспектора з контролю за обігом зброї у сфері дозвільної системи, Чорного Сергія Устиновича – поліцейського сектору реагування патрульної поліції №3 за сумлінну службу, ініціативу та наполегливість, особистий внесок у забезпечення законності, правопорядку, захисту конституційних свобод та прав громадян та з нагоди відзначення дня Національної поліції.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь