Городоцька міська територіальна громада

Хмельницька область, Хмельницький район

Роботи з відновлення каналізаційної системи завершено

Дата: 05.07.2019 16:06
Кількість переглядів: 580

   Протягом п’яти  днів фахівці ТОВ «Відновлення інженерних мереж» працювали у нашому місті над  відновленням пропускної спроможності каналізаційних систем. Спочатку було завершено  прочистку   каналізаційної мережі, яка проходить  по вул.Шевченка. Згодом прийнялись до виконання робіт з прочистки  двох каналізаційних насосних станцій, що  знаходяться по вул.Тичини та вул.Заводська Площа. Головний інженер комунального підприємства О.Медвєдєв зазначив : «Виконання робіт було вкрай необхідне, оскільки, як виявилось в процесі роботи, замулення каналізаційних мереж сягало понад 60%. Якщо говорити про каналізаційні насосні станції, то, відверто кажучи, проведено масштабну роботу, оскільки  пропускну спроможність станцій відновлено повністю.  Власними силами та без такого сучасного потужного обладнання ми б  не впорались з таким об’ємом робіт».

   Однозначно, що кількість аварій на «оновлених» мережах водовідведення буде значно менше. Але це,  звичайно, можливо лише за умови дотримання жителями  багатоповерхівок  елементарних правил користування мережами каналізації. В основному зменшення прохідності каналізаційних трубопроводів та аварійні ситуації на них трапляються через попадання різного роду предметів, які заборонено видаляти через системи каналізації. А це - харчові відходи, ганчір’я, тощо.

   Тому, звертаємось до мешканців усіх житлових будинків, які,  можливо не замислюючись, допускають засмічення каналізаційних мереж  через сантехнічні прилади. Не викидайде в каналізаційну систему харчові відходи, не виливайте в унітази, раковини та умивальники жири та олію, які накопичуються на стінках труб, поступово звужуючи їх діаметр. Ганчірки, засоби особистої гігієни, поліетиленові торбинки —  це речі, які осідають  або  застрягають в місцях поворотів каналізаційної траси. Особливо  дуже засмічують каналізаційну  мережу цементові та гіпсові залишки, пісок.

   Дотримуючись цих елементарних правил Ви не будете створювати незручностей собі та завдавати  додаткового клопоту комунальній службі.

 

Відділ містобудування, архітектури та житлово-комунального господарства Городоцької міської ради

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь