Городоцька міська територіальна громада

Хмельницька область, Хмельницький район

ТИМЧАСОВА ЗМІНА МІСЦЯ ГОЛОСУВАННЯ БЕЗ ЗМІНИ ВИБОРЧОЇ АДРЕСИ

Дата: 08.07.2019 15:43
Кількість переглядів: 686

   Якщо у зв’язку з навчанням, роботою, виїздом за кордон чи іншими подіями виборець не має можливості проголосувати на позачергових виборах народних депутатів України 21 липня 2019 року за зареєстрованим місцем проживання, він може тимчасово (на період їх проведення) змінити місце голосування.

    На період проведення позачергових виборів народних депутатів України 21 липня 2019 року орган ведення Реєстру може тимчасово змінити місце голосування виборцю на іншу виборчу дільницю, в тому числі поза межами одномандатного виборчого округу, до якого такий виборець відноситься на підставі відомостей Реєстру про його виборчу адресу.

   У разі, якщо виборцю змінено виборчу дільницю для голосування поза межами одномандатного виборчого округу, до якого він відноситься за своєю виборчою адресою, такому виборцю видається виборчий бюлетень для голосування лише у загальнодержавному виборчому окрузі.

   Законом України "Про Державний реєстр виборців" (стаття 7) передбачено, що звернення виборця про тимчасову зміну місця голосування повинне бути мотивованим. Зокрема, це може бути службове відрядження, фактичне проживання не за зареєстрованим місцем проживання, робота або навчання у відповідному населеному пункті або державі, перебування в санаторії, тощо.

    Для підтвердження факту фактичного проживання не за зареєстрованим місцем проживання просимо звертатись із заявою та поясненнями двох сусідів до виконавчого комітету Городоцької міської ради до 11 липня 2019 року (зразок додається).

    Звертаємо увагу, що заява виборця про тимчасову зміну місця голосування подається до органу ведення Державного реєстру виборців особисто. Надсилання вказаної заяви поштою (електронною поштою) законодавством не передбачено.

 

Зразок заяви та пояснення сусідів

Міському голові

Підлісному В.В.

Іванова Івана Івановича

зареєстрований м. Городок

вул.(пров.)________________

№ тел. ___________________

 

ЗАЯВА

    Прошу видати довідку про те, що мій (син, донька, онук, і т.д. прізвище, ім’я, по батькові осіб повністю) проживає, але не зареєстрований по вул. (пров.)____________________________

 

Дата                                                                                                                                      Підпис

До заяви додаю:

- пояснення свідків (сусідів) – 2 шт. – згідно з Додатком №1

 

 

_________________________________________________________________________________________

Додаток № 1

ПОЯСНЕННЯ

Я, Петров Петро Петрович (сусід, сусідка), який (яка) проживає по вул. (пров.)______________ паспорт НА 000000 виданий «___» міс. рік дійсно підтверджую, що гр. ______________________(прізвище, ім’я, по батькові повністю) проживає по вул. (пров.), але не зареєстрований за даною адресою.

Дата

В чому засвідчую:                                                            Підпис (особи, що надає пояснення)

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь