Городоцька міська територіальна громада

Хмельницька область, Хмельницький район

Відбулась нарада з перевізниками

Дата: 15.07.2019 16:54
Кількість переглядів: 667

      12 липня 2019р. в залі засідань Городоцької міської ради відбулася зустріч з перевізниками щодо стану пасажирських перевезень на території Городоцької об’єднаної територіальної громади.

     У заході взяли участь міський голова Василь Підлісний,  перший заступник міського голови Сергій Літвінчук, заступник начальника управління соціального захисту населення Городоцької РДА Ніна Тичук, перевізники, що здійснюють пасажирські перевезення у Городоцькому районі.

      Під час наради обговорили стан та проблемні питання пасажирських перевезень. Зокрема, порушувались питання пільгових перевезень, говорили про дотримання водіями затверджених схем маршрутів, незадовільний санітарно-технічний стан окремих автобусів та випадки не етичної поведінки водіїв.

     У свою чергу, перевізники нарікали на незадовільний стан доріг в окремих населених пунктах, нерентабельність окремих рейсів та збитковість своєї роботи,   наголошували на своєчасному відшкодуванні їм вартості перевезення пільгових категорій пасажирів,  а також – на  необхідності підвищення вартості перевезень, оскільки за соціально-економічними чинниками зросла вартість паливно-мастильних матеріалів, збільшились затрати на технічне обслуговування автотранспорту, подорожчали запчастини.
      Сергій Літвінчук  звернув увагу на  забезпечення належної якості пасажирських перевезень та дотримання графіків руху у вихідні та святкові дні, дотримання водіями правил поведінки та культури спілкування,  у разі зміни графіку руху маршруток – інформувати  громадськість

     Підсумовуючи, міський голова Василь Підлісний звернувся до перевізників з проханням врахувати побажання та висловлені зауваження присутніх і попросив організовано працювати для людей та спільно дбати про їх зручності.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь