Городоцька міська територіальна громада

Хмельницька область, Хмельницький район

Звіт про проведену роботу на території громади за період з 29.07 по 02.08.2019 року

Дата: 02.08.2019 15:17
Кількість переглядів: 628

Працівники дільниці з водопостачання та водовідведення проклали  30м водопровідної мережі по вул.Тельмана (район «Дальня Мархлівка»), ліквідували в місті прориви водопровідних мереж по вул.Смотрицька, вул.Призаводська та каналізаційні затори по вул.Чкалова, вул.Миру, вул.Грушевського. Встановили пожежні гідранти по вул.Грушевського, вул.Шевченка, вул. Бухти. В Купинському старостинському окрузі проведено пусконалагоджувальні роботи на каптажному джерелі в с.Велика Левада. В  Підлісноолексинецькому  старостинському окрузі  спільно з працівниками з благоустрою  ліквідували  два  прориви водопровідних мереж по вул.Верхомія.

Електрики комунального підприємства у Великояромирському старостинському окрузі замінили лампи вуличного освітлення, в Лісогірському старостаті на артезіанській свердловині встановили лічильник обліку електричної енергії. В Турчинецькій школі провели  обстеження мереж з метою збільшення  потужності  електричної енергії, оскільки виникла потреба у встановленні електричних обігрівачів в спортивному залі школи. В місті замінено ліхтарі по вул.Тельмана,  вул.Ковпака. Відновлено роботу  ліхтарів по вул.Київська,16 та вул.Л.Чайкіної.

Працівники з благоустрою замінили лампи вуличного освітлення в с.Тростянець по вул.Пушкіна, в с.Слобідка Олексинецька по вул.Жовтнева.

В с.Велика Яромирка долучились до ремонтних робіт системи водопостачання по вул.Миру та вул.Каліновського. В с.Радковиця працівники з благоустрою відремонтували підлогу в закладі дошкільної освіти «Промінчик», в Купинському окрузі - в сільському будинку культури.

Завдяки новій техніці УЯР-01, яка поповнила автопарк комунального підприємства в липні, протягом цього тижня вдалось зробити значний обсяг робіт з ремонту асфальтового дорожнього покриття в місті. Проведено ямковий ремонт доріг по вул.Терешкова, вул.Чкалова, вул.Миру, вул.Зелена. Прогрейдеровано та підсипано щебенем вулиці Затонського, Пархоменка, Кузнєцова, Тельмана, Кірова, Грушевського.

 

Відділ містобудування, архітектури та житлово-комунального господарства Городоцької міської ради

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь