Городоцька міська територіальна громада

Хмельницька область, Хмельницький район

Основне зроблено - вода у домівках є.

Дата: 12.08.2019 16:28
Кількість переглядів: 652

    8 серпня жителі с.Велика Левада запросили керівництво місцевої влади, представника аграрної компанії «Агрохолдинг 2012» О.Воротного, працівників комунального підприємства та звичайно ж старосту округу у своє рідне село. Нагода була досить приємна. У 15 домогосподарств нарешті зявилось довгоочікуване централізоване водопостачання.

 Із запашним хлібом та наступними словами вдячності звернулась Євгенія Липовецька до своїх односельчан: «Я вкотре переконалась, що на території нашого округу живуть найкращі, мудрі люди. Ви дали мені силу повірити в себе. Один у полі не воїн. Однак, якщо ми будемо разом та будемо працювати спільно з владою, то результат буде неодмінно. Я впевнена, що вода у нас не тільки завжди буде, а й буде цілющою, оскільки ми сьогодні тут зібрались у день памяті великомученика та цілителя Пантелеймона. А це також  знаково.»  Євгенія Василівна запросила усіх скуштувати по шматочку запашного хліба.

Жителі села  в свою чергу дякували керівництву місцевої влади, в.о.старості округу, аграрній компанії «Агрохолдинг 2012», працівникам комунального підприємства та усім хто долучився до цієї важливої справи. На жаль  комунальникам так і не вдалось приїхати, оскільки виникла аварія на мережі, яка потребувала негайної ліквідації.

Перший заступник міського голови С.Літвінчук зазначив : «Загалом робота по забезпеченню частини села централізованим водопостачанням тривала до двох років. Зроблено чимало: відновлено роботу каптажного джерела, встановлено водонапірну башту, прокладено більше 1км мереж. Водопровідні труби, матеріал для облаштування каптажа закуплено за кошти інвестора «Агрохолдинг 2012». Звичайно, ще багато заплановано виконати по впорядкуванню території біля самої башти, але основне зроблено - вода у домівках є. На своєму прикладі жителі даного села усім довели, що неможливого немає. Потрібно лишень бажання та наполегливість, а ми в свою чергу, як влада громади, завжди підтримаємо Ваші ідеї та спільними зусиллями зможемо втілити їх у життя».

 

Відділ містобудування, архітектури та житлово-комунального господарства Городоцької міської ради

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь