Городоцька міська територіальна громада

Хмельницька область, Хмельницький район

Хай в кожнім домі будуть короваї, щоб люд ніколи хліба не просив…

Дата: 19.08.2019 15:24
Кількість переглядів: 672

Ми хлібом-сілллю друзів зустрічаєм,

Хай більшає у світі в нас братів,

Хай в кожнім домі будуть короваї,

Щоб люд ніколи хліба не просив…

Саме такими словами зустрічали своїх гостей та друзів на святі села «Моє рідне село» в Остапківцях, яке відбулось вчора, 18 серпня.

«Наше село  - то велика дружня родина. Бережімо ж славні традиції, звичаї та свята нашого села, примножуючи здобутки його на радість дітям та онукам. Бережімо наше село, бо село – це криниця нашого родоводу!», - наголосив Святослав Волошин, в.о.старости Остапковецького старостинського округу.

На свято завітала і керуюча справами (секретар)  виконавчого комітету міської ради О.Бистрицька, яка передала вітання сельчанам від міського голови В.Підлісного та вручила подарунок організаторам заходу. Від ТОВ «Енселко Агро» передав вітання та цінний дарунок Віктор Трачук.

Цінними подарунками, які люб’язно надали ПП «За конкретні справи» та ТОВ СГП «Агропромтехніка» відзначено найстаршу 98-річну  жительку села – Солтисюк Лідію Миколаївну,  90-річну ювілярку – Слободян Ганну Іванівну, подружню пару, які прожили в шлюбі 40 років – Ялових Володимира Івановича та Валентину Іванівну, багатодітну мати, яка народила та виховує трьох діток – Столяр-Бойко Людмилу Миколаївну, завідуючу Остапковецьким  ФАПом, яка пропрацювала медичним працівником 44 роки – Олешко Олену Петрівну, учасника АТО – Пазака Сергія Сергійовича. Отримали подарунки і народжені в 2019 році дітки, а це Співак Богдан, Маковійчук Анастасія, Паршиков Давід.

В дарунок для іменинників серпня шоу-балет «Верона» з м.Хмельницький виконав танець «Танго». Тішили своїми веселими та чудовими піснями колектив «Вишиньки», гості та друзі з села Немиринці.

На закінчення вечора директор сільського будинку культури Світлана Волошина провела святковий розіграш  подарунків для гостей свята, пригостила усіх шматочком короваю, а місцевий підприємець  Рибак Віктор Володимирович - пригощав смачною ухою. Музичний супровід усього вечора забезпечували музичний колектив  з м.Хмельницький під керівництвом Тараса Пасічника.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь