Городоцька міська територіальна громада

Хмельницька область, Хмельницький район

Зустріч з представниками Програми "U-LEAD з Європою"- регіональними представниками Програми, щодо підготовки до створення ЦНАП у Городоцькій ОТГ

Дата: 21.08.2019 15:29
Кількість переглядів: 688

Сьогодні, в.п. міського голови секретар міської ради Олена Гріх, перший заступник голови районної державної адміністрації Сергій Зборовський, голова районної ради Ольга Зелінська, , керівництво та працівники ОТГ, в.о.старост, представники районного ЦНАП взяли участь в зустрічі з представниками Програми "U-LEAD з Європою"- регіональними представниками Програми, щодо підготовки до створення ЦНАП у Городоцькій ОТГ.

Насамперед, відбулась презентація проекту, де регіональні представники Програми «U-LEAD з Європою» ознайомили учасників з умовами Програми, розповіли про результати Початкової Фази та детально зупинилися на Фазі Впровадження Програми.

Зокрема, представники проекту зауважили, що громади, які пройшли  відбір, матимуть змогу отримати такі види підтримки, як інституційний розвиток, матеріальна допомога та спеціалізована допомога.

Під час обговорення мова йшла про єдиний відкритий простір, яким має стати сучасний ЦНАП у Городоцькій громаді, де кожен житель може отримати всі адміністративні послуги, а також звертали увагу на безбар’єрність  приміщень, наявність та стан вбиралень, наявність черг та завантаженість відповідних служб.

Після цього відвідали Центр надання адміністративних послуг, який розташований в приміщенні РДА, оглянули приміщення, ознайомились з роботою, умовами праці та з  послугами які надають у ЦНАП.

Варто зазначити, що Городоцька об'єднана територіальна громада стала учасником четвертого раунду відбору Фази Впровадження Програми «U-LEAD з Європою» в частині створення / модернізації центрів надання адміністративних послуг (ЦНАП).

Програма «U-LEAD з Європою» – одна з найбільших програм міжнародної технічної допомоги для України з підтримки децентралізації. Вона фінансується Європейським Союзом та його країнами-членами Данією, Естонією, Німеччиною, Польщею, Швецією. Програма спрямована на розширення можливостей місцевих громад для надання високоякісних адміністративних послуг для населення.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь