Городоцька міська територіальна громада

Хмельницька область, Хмельницький район

Хмельниччина святкує 28-у річницю Незалежності України

Дата: 27.08.2019 16:17
Кількість переглядів: 577

Урочисті заходи розпочалися Ходою Гідності. На чолі Ходи несли 50- метровий державних стяг. Учасники Ходи поклали квіти до пам’ятників Тарасу Шевченку, Вячеславу Чорноволу та Небесної Сотні.

В заході прийняла участь делегація з Городоцького району: представники Городоцької  та Сатанівської ОТГ, представники районної державної адміністрації, районної ради. Городоцький район отримав ІІ-місце за «Найкращий український вінок».

Продовжилися урочистості на майдані Незалежності. З вітальним словом до присутніх звернулися т.в.о. голови обласної державної адміністрації Володимир Кальніченко, голова обласної ради Михайло Загородний, Хмельницький міський голова Олександр Симчишин.

У День Незалежності організатори  приготували гостям  свята цікаву та різноманітну програму. На центральному майдані Хмельницького відбувся святковий концерт за участю кращих оркестрів і творчих колективів області.

Центральне місце на майдані Незалежності займав коровай, який спік ТОВ “Український кристал” з міста Кам’янця-Подільського. Ним змогли пригоститися усі бажаючі, адже вага короваю – 1 тонна.

Райони та міста Хмельниччини презентували свої досягнення. Гості свята мали нагоду ознайомитися з творчістю народних майстрів нашого краю та взяли участь у майстер-класах. Також діяла виставка-продаж, де можна було поласувати різноманітними смаколиками та придбати продукцію місцевих товаровиробників.

Володимир Кальніченко, т.в.о. голови облдержадміністрації, Михайло Загородний, голова обласної ради, керівники районів і міст області, а також представники діаспори виклали мапу Хмельниччини у вигляді медового пряника, випеченого за стародавніми подільськими рецептами. Створили мапу зі 45 пряників із зображеннями гербів 6 міст і 20 районів області, а також гербів 19 країн, з яких прибули учасники Форуму української молоді діаспори «Хмельниччина 2019».

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь