Городоцька міська територіальна громада

Хмельницька область, Хмельницький район

Хмельниччина святкує 28-у річницю Незалежності України

Дата: 27.08.2019 16:17
Кількість переглядів: 567

Урочисті заходи розпочалися Ходою Гідності. На чолі Ходи несли 50- метровий державних стяг. Учасники Ходи поклали квіти до пам’ятників Тарасу Шевченку, Вячеславу Чорноволу та Небесної Сотні.

В заході прийняла участь делегація з Городоцького району: представники Городоцької  та Сатанівської ОТГ, представники районної державної адміністрації, районної ради. Городоцький район отримав ІІ-місце за «Найкращий український вінок».

Продовжилися урочистості на майдані Незалежності. З вітальним словом до присутніх звернулися т.в.о. голови обласної державної адміністрації Володимир Кальніченко, голова обласної ради Михайло Загородний, Хмельницький міський голова Олександр Симчишин.

У День Незалежності організатори  приготували гостям  свята цікаву та різноманітну програму. На центральному майдані Хмельницького відбувся святковий концерт за участю кращих оркестрів і творчих колективів області.

Центральне місце на майдані Незалежності займав коровай, який спік ТОВ “Український кристал” з міста Кам’янця-Подільського. Ним змогли пригоститися усі бажаючі, адже вага короваю – 1 тонна.

Райони та міста Хмельниччини презентували свої досягнення. Гості свята мали нагоду ознайомитися з творчістю народних майстрів нашого краю та взяли участь у майстер-класах. Також діяла виставка-продаж, де можна було поласувати різноманітними смаколиками та придбати продукцію місцевих товаровиробників.

Володимир Кальніченко, т.в.о. голови облдержадміністрації, Михайло Загородний, голова обласної ради, керівники районів і міст області, а також представники діаспори виклали мапу Хмельниччини у вигляді медового пряника, випеченого за стародавніми подільськими рецептами. Створили мапу зі 45 пряників із зображеннями гербів 6 міст і 20 районів області, а також гербів 19 країн, з яких прибули учасники Форуму української молоді діаспори «Хмельниччина 2019».


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь