Городоцька міська територіальна громада

Хмельницька область, Хмельницький район

Тренінг «Налагодження роботи та поточна діяльність ОСББ»

Дата: 29.08.2019 14:36
Кількість переглядів: 540

Сьогодні, в залі засідань Городоцької міської ради відбувся тренінг «Налагодження роботи та поточна діяльність ОСББ». В заході взяли участь керуюча справами (секретар) виконавчого комітету Ольга Бистрицька, головний спеціаліст відділу економічного розвитку та інвестицій виконавчого комітету міської ради Дмитро Гречаник, зацікавлені особи в налагоджені роботи ОСББ, створенні фондів та кошторису ОСББ.

Про завдання, мету та шляхи реалізації проекту ЄС/ПРООН «Об’єднання співвласників будинків для впровадження сталих енергоефективних рішень» присутніх поінформував регіональний координатор ПРООН з досягнення цілей сталого розвитку в області В’ячеслав Третяк, який зазначив, що основна мета Проекту – мобілізація співвласників житла в багатоквартирних будинках в Україні та їх мотивація до підвищення рівня енергоефективності власних будинків.

У подальшому в рамках проекту HOUSES будуть проводити серію групових та індивідуальних консультацій для активістів, які мають намір створити ОСББ, активів вже створених ОСББ та місцевої влади з питань створення ОСББ, ведення бухгалтерії та фінансового менеджменту, пошуку та отримання фінансування для ініціатив по покращенню стану будинків.

Відтак, представники проекту закликали до співпраці представників ініціативних груп, мотивованих до створення ОСББ, житлово-будівельних кооперативів, що мають намір реорганізуватися в ОСББ та керівників діючих ОСББ, які потребують підготовки та навчання.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь