Городоцька міська територіальна громада

Хмельницька область, Хмельницький район

Звернення жителів сіл Борщівка і Радковиця розглянуто на засіданні постійної комісії з питань прав людини, законності, депутатської діяльності, етики та регламенту.

Дата: 03.09.2019 14:01
Кількість переглядів: 689

Сьогодні в залі засідань Городоцької міської ради, відповідно до розпорядження міського голови від 02 вересня 2019 року №281/2019-р,  під головуванням заступника голови комісії М.Асташенка відбулось засідання постійної комісії з питань прав людини, законності, депутатської діяльності, етики та регламенту.

На порядок денний винесено одне питання:  

Про розгляд звернень жителів сіл Борщівка і Радковиця від 29.08.2019р. та від 02.09.2019р.  про внесення змін до рішення №19 тринадцятої чергової сесії Городоцької міської ради від 22.12.2018р. «Про затвердження Перспективного плану модернізації мережі закладів загальної середньої освіти Городоцької міської об’єднаної територіальної громади Хмельницької області на 2019 – 2024 роки».

Заслухавши по даному питанню інформацію юриста відділу освіти Городоцької міської ради О.Карлінського , члени постійної комісії з питань прав людини, законності, депутатської діяльності, етики та регламенту прийняли наступне рішення, на черговому засіданні сесії міської ради розглянути питання «Про внесення змін до рішення №19  сесії Городоцької міської ради від 22.12.2018р. «Про затвердження  Перспективного плану модернізації мережі закладів загальної середньої освіти Городоцької міської об’єднаної територіальної громади Хмельницької області на 2019 – 2024 роки» на розгляд чергової сесії Городоцької міської ради VII скликання».

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь