Городоцька міська територіальна громада

Хмельницька область, Хмельницький район

Покажи совість – шануючи чиїсь старання і не руйнуй того, що безкорисливо зробили на благо жителів

Дата: 04.09.2019 16:18
Кількість переглядів: 874

«Покажи силу – донеси сміття до урни. Покажи кмітливість  - попади в урну відповідно для даного виду відходу. Покажи розум – виконуючи ці дії регулярно. Покажи любов до рідного краю - прибери сміття, яке залишили безвідповідальні. Покажи терпіння – не змушуй нікого, робити щось проти його волі. Покажи совість – шануючи чиїсь старання і не руйнуй того, що безкорисливо зробили на благо жителів. Покажи відповідальність – підтримуй, допомагай та розповсюджуй цю інформацію, просвітляючи молодь. Доросла людина, яка байдужа до навколишнього середовища, виросла тільки фізично. Тебе ніхто не змушує! Зроби свій вибір сам! Я несу відповідальність за дім, вулицю, місто, країну, планету і відповідаю я перед собою. Постійне виконання простих маленьких дій однієї особи переросте в важливі, великі зміни в свідомості, ментальності та добробуту населення в світі» - з такими словами звернулась активна та небайдужа молодь мікрорайону «Цукровий завод» до жителів міста та громади.

Активісти об’єднались та зробили добру справу на благо усім. Було пофарбовано стіни трибун, де перед тим були різні малюнки, нецензурна лексика та інше, прибрали сміття та збудували власними силами сортувальні баки.

Кожен з нас впливає на процеси, які відбуваються на планеті Земля. Вкрай важливо, щоб цей вплив був благотворним, а не руйнівним. Докладаючи невеликі зусилля, людина може досягти великих результатів.

Городоцька міська рада висловлює подяку усім, хто прийняв участь в добрій справі, а саме: Ященко Максиму, Гуменюку Олександру, Ломаю Олександру, Луцуку Максиму, Зюбрівському Денису, Каліновському Віталію та ПП Гуменному Андрію (магазин «Основа»), який надав необхідні матеріали.

Молодь ще раз нам показує, що разом - ми сила, і якщо об’єднатись можна багато чого зробити, витративши на це мінімум коштів та зусиль.

Давайте не будемо байдужими до міста, де ми живемо!

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь