Городоцька міська територіальна громада

Хмельницька область, Хмельницький район

Працівниками комунального підприємства проведено роботи за період з 02 вересня по 06 вересня 2019 року

Дата: 06.09.2019 15:49
Кількість переглядів: 610

Електрики комунального підприємства  після проведених підготовчих робіт приступили до відновлення  мережі вуличного освітлення по вулицях Поповича, Кузнєцова, Петлюри, Попика, Макарова, Симонова, провулках Поповича та Кузнєцова в місті Городок.

Полагодили пошкоджену лінію мережі  освітлення в адмінприміщенні Кузьминського старостату. Провели ремонтні роботи на трансформаторній підстанції, яка забезпечує енергопостачанням установи, що знаходяться в районі АЗС «Укрнафта». Проведено технічне обслуговування мережі вуличного освітлення у Великояромирському старостинському окрузі.

Працівники дільниці з водопостачання та водовідведення у місті ліквідували прориви, які стались на центральній водопровідній мережі по вулиці Макарова, Богдана Хмельницького,Чернишевського, Тельмана, Лесі Українки , провулку Лікарняний. Також ліквідовано прорив водопровідної мережі, що стався на на приватній  врізці по вулиці Л.Чайкіної. Для ліквідації прориву довелось розкопувати траншею, щоб провести зварювальні роботи. Цього можна було б уникнути, якби у власника врізки був би наявний колодязь, як  передбачено технічними умовами.

Також комунальники ліквідували три каналізаційні затори по вулицях Грушевського,Чкалова, Ванагса.

Протягом тижня працівники дільниці з водопостачання та водовідведення працювали  у старостинських округах. Завершили  роботи з відновлення артезіанської свердловини в с.Грицьків. Провели  роботи з монтажу водопровідних колодязів в с.Матвійківці.

Працівники з благоустрою Радковицького старостинського округу замінили лампи вуличного освітлення в селах Радковиця, Борщівка, Турчинці. Працівники з благоустрою Чорниводського округу  встановили водовідвідні лотки по вулиці Шкільна та працювали над ремонтом водогону по вулиці Пушкіна в селі Чорниводи.

Працівники з благоустрою Великояромирського округу підсипали щебенем вибоїни по вулиці Чорновола в с.Велика Яромирка, по вулиці Ліни Костенко  в с.Мала Яромирка, по вулиці Шевченка в селі Завадинці. Також у Великояромирському ліцеї працювали над облаштуванням септику.

В Підлісноолексинецькому старостинському окрузі працівники ліквідували  прорив водопровідної мережі по вулиці Стефанюка. В Кузьминському, Остапковецькому та Підлісноолексинецькому старостинських округах працівники з благоустрою виконували роботи по  ремонту адмінприміщень  старостатів.

Крім того у всіх старостинських округах працівники з благоустрою впорядковували  територій населених пунктів.

 

Відділ містобудування, архітектури та житлово-комунального господарства Городоцької міської ради

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь