Городоцька міська територіальна громада

Хмельницька область, Хмельницький район

Відбувся спільний виїзний прийом у Кузьминському старостинському окрузі

Дата: 19.09.2019 09:51
Кількість переглядів: 567

       18 вересня відбувся  виїзний прийом громадян на території  Кузьминського  старостату, відповідно до  спільного графіку прийому, за участю міської ради,  районної державної адміністрації та правоохоронних  органів.   З  громадянами спілкувалися: перший заступник голови районної державної адміністрації С. Зборовський,  начальник ВП ГУНП Г. Сибіга,  начальник загального відділу міської ради Т. Каліновська та в.о. старости Т. Даць.   

     Жителі села  піднімали питання  здебільшого побутового характеру:  відновлення роботи аптеки в с. Кузьмин та фельдшерського пункту в с.Шишківці, про графік роботи виїзної торгівлі приватних підприємців, про  забезпечення  сімейним лікарем сільської лікарської амбулаторії.

   А також - ремонт сільського клубу та  приміщення бібліотеки, ремонт  містка  в с. Шишківці, відкриття  закладу дошкільної освіти та ін.

    Паршочерговим  залишається питання  водопостачання, на що вже  виготовлено проектно- кошторисну документацію, яка пройшла експертизу на  суму 1160,173 грн: «Нове будівництво  господарсько - питного водопроводу по вул. Першотравнева в с.Кузьмин  Городоцького району  Хмельницької області».

    Начальник  Городоцького відділу поліції  ГУНП, Геннадій Сибіга  проінформував  присутніх  сільчан про основні аспекти  роботи відділу поліції та   про  впровадження   на території  об’єднаних територіальних громад проекту  «Поліцейський офіцер громади», де  поліцейські офіцери  з'являться у всіх містах і містечках, а дільничних замінять на поліцейських офіцерів.  

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь