Городоцька міська територіальна громада

Хмельницька область, Хмельницький район

Робоча зустріч з громадським об'єднанням "Загін сприяння поліції"

Дата: 25.09.2019 16:57
Кількість переглядів: 674

Відбулась робоча зустріч заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Романа Конюшка з представником Городоцького ВП ГУНП Андрієм Левандовським та керівником «Загону сприяння поліції» Миколою Зацерківним. У зустрічі взяли участь члени даного громадського формування.та головний спеціаліст, санітарно – екологічний інспектор відділу екології та земельних ресурсів Володимир Шморгал.

Дане формування створено як громадське об'єднання на добровільних засадах з метою сприяння органам місцевого самоврядування, правоохоронним органам та органам виконавчої влади, а також посадовим особам у запобіганні та припиненні кримінальних і адміністративних правопорушень, захисті життя та здоров'я громадян, інтересів суспільства і держави від протиправних посягань, а також у рятуванні людей і майна під час стихійного лиха та інших надзвичайних ситуацій, взаємодії з працівниками міського комунального підприємства та санітарно-екологічним інспектором міста щодо обстеження та виявлення незаконних врізок у водомережу, дотримання санітарно-екологічних норм жителями та підприємствами, установами і організаціями Городка .

На даний час до складу загону входить 37 осіб, які проводять регулярно проводять профілактичні рейди та обстеження території міста та населених пунктів, які входять до Городоцької міської об’єднаної територіальної громади.

У ході робочої зустрічі обговорено ряд важливих заходів щодо забезпечення правопорядку у вечірній та нічний міста Городка та населених пунктах громади. Обговорили можливі маршрути патрулювання, погодили питання щодо спільних перевірок санітарно – екологічного благоустрою громади, запровадили контроль за регулярністю здійснення обстежень та календарне чергування.

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь