Городоцька міська територіальна громада

Хмельницька область, Хмельницький район

Нарада з діловодами

Дата: 27.09.2019 14:13
Кількість переглядів: 897

       В залі засідань Городоцької центральної бібліотеки під головування керуючої справами (секретаря) виконавчого комітету Городоцької міської ради Ольги Бистрицької відбулась нарада з діловодами загального відділу, які працюють у старостинських округах громади.

     На нараді обговорили ряд важливих питань. Керуюча справами (секретар) виконавчого комітету наголосила на дотриманні інструкції з діловодства при видачі  довідок мешканцям населених пунктів громади.

    На порядок денний було винесено також питання щодо роботи з призовниками та військовозобов’язаними в об’єднаній територіальній громаді на 2019 рік.

     На нараді була присутня начальник відділу статистики у Городоцькому районі Юлія Войнова, яка ознайомила присутніх з підготовчими роботами до проведення Всеукраїнського перепису населення та будівель.

    Про пенсійне забезпечення в 2019 році та співпрацю з відділом обслуговування громадян ГУ ПФУ в Хмельницькій області ознайомила Людмила Сафандула, начальник Городоцького сервісного центру ГУ ПФУ в Хмельницькій області.

    Заступник начальника УСЗН Городоцької РДА Ніна Тичук детально розповіла про зміни до порядку надання пільг на житлово-комунальні послуги населенню та про порядок нарахування субсидії з 01.10.2019 року.

Формат проведення наради дозволив обговорити усі не вирішені раніше питання, нагальні проблеми та напрацювати схему співпраці з певних виробничих питань.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь