Городоцька міська територіальна громада

Хмельницька область, Хмельницький район

Проведені роботи КП «Городоккомунсервіс» за період 30.09. по 04.10.2019 року

Дата: 04.10.2019 15:06
Кількість переглядів: 560

Протягом цього тижня працівники дільниці з водопостачання та водовідведення ліквідували по місту 11 проривів, що виникли  на  водопровідних мережах по вулиці Чкалова, Призаводська, Саксаганського, Невського, Волошина, Пархоменка, Київська, Грушевського, Садова, Петровського, Смотрицька. Аварійна ситуація сталась на цьому тижні по вулиці Шевченка. При встановленні залізобетонних опор підрядною організацією Хмельницький ПП «ЕСМ-Монтаж» (замовник «Хмельницькобленерго») було пошкоджено азбестову водопровідну мережу у двох місцях. Внаслідок чого  виникли  значні перебої із водопостачанням у жителів міста, оскільки для усунення наслідків аварії довелося призупити роботу свердловин на певний час.

Завершено роботи по заміні  450м аварійної ділянки водопровідної мережі  по вул.Богдана Хмельницького. Ліквідовано 4 каналізаційні затори по вулиці Ванагса, Гончара, Чкалова, Заводська Площа.

Електрики комунального підприємства замінили  лампи вуличного освітлення по вул.Вишнева, Біляєва, Спортивна, пров.Ткачука. Провели ремонт мережі вуличного освітлення по вул.Миру. Відновили освітлення в підвальному приміщенні будинку №1а по вул.Терешкова. Замінили  лампи вуличного освітлення та провели ремонт мережі вуличного освітлення у Великояромирському старостинському окрузі в с.Завадинці та в с.Яромирка. Полагодили обладнання, що вийшло з ладу на артезіанській свердловині в с.Басівка у Новопорічанському окрузі. У Старопісочнянському  та Кузьминському окрузі замінили електричні лічильники, що вийшли з ладу.

Чимало робіт проведено працівниками з благоустрою в сільських населених пунктах громади. В с.Лісогірка працівники з благоустрою ліквідували прорив водопровідної мережі по вул.Гагаріна, в с.Стара Пісочна ліквідували прорив по вул.Шкільна. У  Новосвітському окрузі працівники з благоустрою працювали над проведенням ремонтних робіт  адмінприміщення старостату. У Чорниводському окрузі  працівники з благоустрою встановлювали лотки по вул.Шкільна.  У  Яромирському окрузі проводили роботи по заготівлі дров та долучались до проведення робіт по заміні ламп вуличного освітлення. У Хмелівському окрузі проводили заготівлю дров для багатодітних родин.

Крім того в усіх населених пунктах громади проведено ряд робіт по впорядкуванню територій.

Відділ містобудування, архітектури та житлово-комунального господарства  Городоцької міської  ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь