Городоцька міська територіальна громада

Хмельницька область, Хмельницький район

Звіт про проведену роботу КП «Городоккомунсервіс» за період з 21.10. 2019 року по 25.10.2019 року

Дата: 28.10.2019 08:41
Кількість переглядів: 654

Протягом тижня  працівники дільниці з благоустрою та транспортної дільниці комунального підприємства  працювали над впорядкуванням дорожнього покриття по вулиці Корольова. На дану вулицю  завезено 5 машин щебеню та 3 машини відсіву. Працювали три  одиниці техніки підприємства: грейдер, екскаватор, камаз. Завершено  роботи з планування вулиці щебеневим покриттям. На черзі проведення робіт з ущільнення щебеневого покриття.

Електрики  підприємства замінили лампи вуличного освітлення в місті Городок  по вулиці Пирогова, Свердлова, Чкалова, Пугачова, Кармелюка, Невського, Старозаводська. У Великояромирському старостинському окрузі провели обстеження одного з приміщень школи, в якому заплановано облаштування шкільної їдальні, для проведення в подальшому робіт з підведення освітлення. Також в даному окрузі проведено обстеження мереж вуличного освітлення на хуторі «Золотарка».

Працівниками дільниці з водопостачання та водовідведення ліквідовано прориви водопровідних мереж по вулицях Призаводська, Макарова, Київська, Смотрицька, Ватутіна, Грушевського.

У старостинських округах працівники з благоустрою впорядкували території загального користування та були залучені до виконання інших робіт. В Остапковецькому старостинському окрузі ліквідували прорив водопровідної мережі по вулиці Садовій, виконували земляні роботи для проведення ремонту водогону по вулиці Центральній. В Підлісноолексинецькому окрузі працівники проводили ремонтні роботи адмінбудівлі старостату, встановили шлагбаум по вул.Соборній, який  був збитий невідомим. В Радковицькому окрузі працівники з благоустрою відремонтували пульт вуличного освітлення по вулиці Молодіжна та насосне обладнання на артсвердловині. В Чорниводському окрузі працівниками з благоустрою відремонтовано світильники   вуличного освітлення в с. Папірня та в с.Мудриголови. Облаштовували канаву для стікання дощових вод по вул.Пушкіна в с.Чорниводи. Працівники з благоустрою Жищинецького  округу облаштовували автобусну зупинку в центрі села. Прочистили колодязь від намулу по вулиці Терешкова в с.Жищинці.

 

Відділ містобудування, архітектури та житлово-комунального господарства  Городоцької міської  ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь