Городоцька міська територіальна громада

Хмельницька область, Хмельницький район

Відбулась ХІ звітно-виборна конференція Городоцької райміськради ветеранів

Дата: 28.10.2019 15:17
Кількість переглядів: 684

В залі засідань районної ради відбулась XI звітно-виборна конференція Городоцької райміськради ветеранів. В конференції взяли участь заступник голови ради обласної ветеранської організації Петро Шкробот, перший заступник голови районної державної адміністрації Сергій Зборовський, голова районної ради Ольга Зелінська, міський голова Василь Підлісний, голова громадської організації «За конкретні справи» Вадим Якубовський, в.о.старост старостинських округів, делегати та члени первинних організацій ветеранів та ін..

Розпочалася конференція хвилиною мовчання в пам’ять про загиблих військових. Далі було затверджено план роботи конференції, обрано робочу президію та склад делегатів на обласну конференцію.

Перед присутніми  звітувала голова райміськради ветеранів Любов Воротна, яка детально зупинилась на проведеній роботі організації ветеранів за звітний період, і відзначила тісну співпрацю з первинними організаціями та органами влади.

Також учасники зібрання заслухали інформації про роботу Пільноолексинцької, Великокарабчіївської, Радковицької та інших первинних ветеранських організацій.

 Презентувала роботу волонтерського руху з молоддю заступник директора Пільноолексинецької філії опорного закладу Городоцький ліцей №2  Оксана Ткачук. 

Заступник отамана Городоцької козацько - десантної січі М. Зацерківний привітав та подякував присутнім  за співпрацю і вручив ювілейну медаль «30 – років виведення військ з Афганістану»  учаснику бойових дій в Афганістані, голові ветеранської організації Хоптинецької сільської ради Олександру Сопізі.

Після обговорення відбулося обрання голови ради ветеранів. Одноголосно цю відповідальну роботу знову довірено Любові Воротній. Адже вона, як ніхто інший знає, що основне завдання ради ветеранів району - захищати законні права, соціальні, економічні і духовні інтереси ветеранів війни та праці, дітей війни, усіх людей похилого віку та брати активну участь у патріотично-виховній роботі. 

Завершили захід врученням Грамот від Городоцької міської ради, Сатанівської селищної ради та громадської політичної організації «За конкретні справи», нагородами відзначили активістів ветеранського руху та кращих голів первинних ветеранських організацій.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь