Городоцька міська територіальна громада

Хмельницька область, Хмельницький район

Святкуємо разом...

Дата: 11.11.2019 14:26
Кількість переглядів: 945

10 листопада у місті Городок відбулись урочистості з нагоди 30 –річниці з дня заснування «Товариства доброчинного «Полонія» та з нагоди 101 – річниці з Дня незалежності Республіки Польща. Святкування розпочались з літургії, яку відслужили в костелі св..Станіслава Єпископа і Мученика. А після служби усі присутні насолоджувались концертною програмою, яку підготували учні школи з польською мовою навчання та хор ім.Владисава Ванагса.

Сьогодні, 11 листопада, в міську раду завітали наші друзі з міста- побратима Сохачева:  Сільвестер Качмарек - голова ради міста, Анджей Вєжбіцкі – секретар ради міста, Адам Єзнах з дружиною Зосею – презес ТОВ «УО Технологія Польща».

Відбулась дружня зустріч, під час якої, перший заступник міського голови Сергій Літвінчук, секретар міської ради Олена Гріх та керуюча справами (секретар) виконавчого комітету Ольга Бистрицька привітали гостей з національним святом - Днем незалежності Республіки Польща, яке поляки святкують саме сьогодні. В свою чергу,  делегація поділились своїми проектами в розбудові міста Сохачев та околиць. Гості подякували за теплий прийом та зазначили, що повертаються додому з приємними враженнями та добрими спогадами.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь