Городоцька міська територіальна громада

Хмельницька область, Хмельницький район

Оголошення про оприлюднення проекту містобудівної документації на місцевому рівні та повідомлення про початок процедури розгляду та врахування пропозицій громадськості

Дата: 14.11.2019 13:53
Кількість переглядів: 661

Відповідно до постанови КМУ від 25.05.2011 р. № 555 «Про затвердження Порядку проведення громадських слухань щодо врахування громадських інтересів під час розроблення проектів містобудівної документації на місцевому рівні» та Закону України «Про стратегічну екологічну оцінку», Городоцька міська рада повідомляє про початок процедури розгляду та врахування пропозицій громадськості у проекті детального плану території за межами населеного пункту с. Чорниводи Городоцької міської ради Городоцького району Хмельницької області орієнтовною площею 12,5487 га під розміщення сонячної електростанції (об’єкту альтернативної енергетики) з використанням енергії сонця для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель та споруд об’єктів енергогенеруючих підприємств, установ і організацій і розділу “Охорона навколишнього природного середовища” у його складі.

Прийняття рішення про затвердження містобудівної документації покладається на Городоцьку міську раду Городоцького району Хмельницької області.

Відповідно до ст. 12 Закону України «Про стратегічну екологічну оцінку», громадське обговорення проекту детального плану та звіту про стратегічну екологічну оцінку розпочинається з 08 листопада та триватиме до 07 грудня 2019 року.

Громадськість у межах строку громадського обговорення має право подати в письмовій формі (у тому числі в електронному вигляді) зауваження і пропозиції до проекту детального плану території та розділу “Охорона навколишнього природного середовища”.

Ознайомитися з проектом детального плану території та подати свої зауваження і пропозиції можна за адресою: м. Городок,  вул. Грушевського,53, тел.: (03851) 3-18-33, http//gorodocka.gromada.org.ua, електронна пошта: 04060708@mail.gov.ua.

Відповідальна особа: начальник відділу містобудування, архітектури та житлово – комунального господарства Городоцької міської ради Мацьоха Вадим Леонтійович.

Строк подання зауважень та пропозицій становить 30 днів, тобто до 07 грудня 2019.
Пропозиції та зауваження подані після встановленого строку, не розглядаються.

Громадське обговорення детального плану території відбудеться 09 грудня 2019 року.

Місце проведення: Приміщення Чорниводського СБК, вул. Центральна 37а, с.Чорниводи  Городоцького району Хмельницької області.

Початок о 12.00.

 

Проектний план

Детальний план території

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь