Городоцька міська територіальна громада

Хмельницька область, Хмельницький район

Відбулась позачергова двадцять п’ята сесія Городоцької міської ради

Дата: 14.11.2019 16:12
Кількість переглядів: 868

Відбулась позачергова двадцять п’ята сесія Городоцької міської ради VII скликання під головуванням виконуючої повноваження міського голови, секретаря міської ради Олени Гріх.

В роботі засідання окрім депутатів міської ради взяли участь заступники міського голови, працівники виконавчого комітету міської ради та громадськості.

На розгляд позачергової сесії було винесено 12 питань, які відповідно до Регламенту міської ради попередньо розглядалися на засіданнях постійних депутатських комісій. Після затвердження порядку денного депутати перейшли до розгляду проектів рішень, внесених на розгляд позачергової сесії.

Першим питанням було заслухано звіт про виконання бюджету Городоцької міської об’єднаної територіальної громади за 9 місяців 2019 року.

Далі депутатами було внесено зміни до Програми «Розвитку та  утримання житлово – комунального господарства Городоцької ОТГ  на 2019 рік», до Програми надання одноразової грошової матеріальної допомоги жителям  Городоцької  міської  ОТГ на 2019 рік та до бюджету  Городоцької міської об’єднаної територіальної громади на 2019 рік.

Проголосував депутатський корпус за затвердження додаткового переліку проектів, що фінансуються за рахунок субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на формування інфраструктури об’єднаних територіальних громад у 2019 році в Городоцькій об’єднаній територіальній громаді, прийняли до комунальної власності  територіальної громади в особі Городоцької міської ради Хмельницької області  нерухомого майна громадського будинку з господарськими  (допоміжними) будівлями та спорудами (амбулаторії загальної  практики сімейної медицини) та подальшої передачі його в оренду та ін..

Також було розглянуто ряд земельних питань.

За результатами розгляду більшістю голосів депутатського корпусу міської ради було підтримано майже всі проекти рішень, окрім проекту рішення «Про доповнення переліку земельних ділянок, що підлягають продажу на земельних торгах у формі  аукціону», а питання «Про затвердження  умов продажу прав оренди земельної ділянки Городоцької міської ради на земельних торгах» було знято з розгляду за рішенням більшості голосів депутатів міської ради.

Практично одноголосно були прийняті інші проекти рішень, які були внесені на розгляд пленарного засідання.

На цьому 25 позачергова сесія міської ради була оголошена закритою. З результатами поiменного голосування можна ознайомитись на сайті міської ради.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь